Acasă Politica Politica Locala DJ 172 H, MODERNIZAT ŞI CONSOLIDAT

DJ 172 H, MODERNIZAT ŞI CONSOLIDAT

0

Consiliul Judeţean a recepţionat astăzi una dintre lucrările cu cel mai mare impact pentru zona de câmpie a județului Bistrița-Năsăud – modernizarea și consolidarea DJ 172 H, pe o distanță de 11,4 km, din centrul comunei Matei, prin Moruț și Fântânele până în DJ 151 în Dealul Zorenilor.

RADU MOLDOVAN: „Este o investiție derulată de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, cu sprijinul Guvernului României prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Locală.

Valoarea totală a investiției în acest drum este de 13,6 milioane de lei (circa 3 milioane de euro).

Mă bucur că am reușit ca într-un timp foarte scurt de la demararea acestei investiții majore să ajungem să o finalizăm înainte de venirea iernii. Acest lucru se datorează constructorului pe de o parte, care are o capacitate foarte mare de lucru, dar și Guvernului României, condus la acea dată de Victor Ponta, care a alocat bani pentru ca acest drum să fie asfaltat integral!

Mă bucur atunci când facem lucruri pentru oamenii simpli a căror mulțumire nu e nevoie să o vezi public, ci o simți atunci când îți strâng mâna și te privesc în ochi! Este cea mai mare satisfacție care poți să o ai în calitate de om de administrație și îi mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru că ne-a dat puterea și resursele să facem lucruri la care nici nu visam în iunie 2012!”,  a scris Radu Moldovan pe pagina sa de facebook.

Exit mobile version