Pro Politica

DJ 154 intră în reabilitare

Preşedintele CJ BN Radu Moldovan s-a întâlnit astăzi cu primarii de pe valea Şieulu. El le-a spus acestora că, în cel mai scurt timp posibil, va începe asfaltarea drumului județean 154 de la Sărata până la limita cu județul Mureș (peste 35 km). Valoarea totală a investiției este de aproximativ 14 milioane lei (3 milioane de euro) și este asigurată integral din bugetul Consiliului Județean!

” Ziua de astăzi este o nouă victorie pentru una dintre cele mai importante zone din județul nostru: Valea Șieului !

Mă bucur că ne apropiem cu pași mari de îndeplinirea unui deziderat foarte important pentru mine chiar de la începutul mandatului meu ca președinte al Consiliului Județean și anume asfaltarea drumului județean 154 de la Sărata până la limita cu județul Mureș (peste 35 km). Valoarea totală a investiției este de aproximativ 14 milioane lei (3 milioane de euro) și este asigurată integral din bugetul Consiliului Județean!

Astăzi am avut întâlniri cu toți primarii de pe Valea Șieului și împreună cu reprezentanții companiei care a câștigat procedura de achiziție publica și cu specialiștii Consiliului Județean, am predat amplasamentul pentru modernizarea drumului județean DJ 154 Sărata-limită de județ Mureș.

Săptămâna viitoare vor începe lucrările de modernizare a acestui drum, cu o lungime totala de peste 35 Km! Am primit asigurări din partea constructorului că până la finalul primăverii, mai exact luna mai, să avem finalizate lucrările de modernizare a acestui drum.

Realizarea acestui proiect este un vis al meu și a celor peste 10.000 de oameni de pe Valea Șieului, care acum a prins viața! Mă rog Bunului Dumnezeu să avem condiții meteo favorabile, care să ne asigure să construim într-un timp cât mai scurt o cale de comunicare modernă cu județul Mureș, prin comunele Mărișelu, Șieu, Șieuț și Monor!

Exit mobile version