Acasă EVENIMENT DIRECTORUL UNEI FIRME DE CABLU DIN BISTRIŢA A AJUNS CU ARSURI GRAVE...

DIRECTORUL UNEI FIRME DE CABLU DIN BISTRIŢA A AJUNS CU ARSURI GRAVE LA UPU CLUJ

0

În urma apelului la 112, la fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, două ambulanțe, dar și polițiștii.

Din nefericire, pompierii au găsit un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani care a suferit arsuri grave. Acesta a fost predat personalului de pe ambulanță pentru a-i fi acordat primul ajutor. Potrivit medicului Corina Dumitru din cadrul Ambulanței Gherla, victima a suferit arsuri de peste 90% din suprafața corpului, fiind intubat, sedat și transportat în stare critică la UPU Cluj, medicii fiind rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

Bărbatul rănit venise din Bistrița la casa părintească din Nima pentru a tăia, împreună cu cei doi frați ai săi, un porc, pe care urmau ulterior să-l împărțească. Până în acest moment nu se cunosc cauzele exacte în care s-a produs nenorocirea, dar se bănuiește că bărbatul ar fi adormit în timp ce pe o sobă cu lemne din încăpere se afla o oală cu jumări la topit, grăsimea rezultată ar fi luat foc, iar flăcările s-au extins cu repeziciune.

Victima deține funcția de director al unei firme de cablaje din Bistrița și are doi copii.

După mai multe zeci de minute, pompierii au reușit lichidarea incendiului, înainte ca focul să se extindă la întreaga locuință. Aceștia urmează să stabilească circumstanțele exacte ale producerii tragediei.

MAI MULTE CITEŞTE PE: http://http://dej24.ro/incendiu-la-nima-un-barbat-se-zbate-intre-viata-si-moarte-fotovideo/

Exit mobile version