Acasă Politica Deputatul Suciu vs primarul Ogîgău: O invitaţie pierdută! De cine???

Deputatul Suciu vs primarul Ogîgău: O invitaţie pierdută! De cine???

0


Reţeaua de socializare Facebook găzduieşte, din nou, un alt schimb de replici între deputatul PSD, Daniel Suciu şi primarul oraşului Sîngeorz Bpi, liberalul Traian Ogîgău.

Contextual, social-democratul Daniel Suciu a postat pe facebook un mesaj prin care îl critică pe Traian Ogîgău că nu a dat curs unei invitaţii făcute de ministrul Turismului MIrcea Dobre la o discuţie despre master plan.

Iată ce scrie Daniel Suciu: “ Când te invită Ministerul Turismului la o discuție despre Master Planul pentru Turism, mă gândesc ca ar trebui să participi, mai ales că stațiunea pe care o conduci este propusă să facă parte din viitoarele investiții din domeniu. Păcat, au fost alții pe care îi interesează. Reamintesc că acest master plan va conține prioritățile investiționale girate de Guvernul României pentru anii următori…tocmai de aceea primarul orașului Sângeorz-Băi a fost invitat! Dar…e prea departe și prea greu să interacționezi cu premierul, ministrul de resort și alți primari care conduc stațiuni. Sau să susții stațiunea ta. Felicitări Tinu Grapini că te zbați pentru Valea Vinului! PS-Mircea Dobre, ministrul Turismului a vorbit despre Sângeorz și investiții, tu l-ai chemat la păstrăvi să îi spui ce are de făcut. Același ministru te invită la discuții despre master plan, nu te duci!!!”.

 

 

De asemenea, Daniel Suciu anexează toate adresele oficiale pe care ministerul de resort le-a trimis primăriei din Sîngeorz. Mai mult, Suciu publică şi o discuţie din care reiese faptul că informaţia despre invitaţia făcută de ministrul Turismului a ajuns şi la Traian Ogâgău.

Primarul Ogîgău: Nu am primit nicio adresă oficială

Aşa cum era de aşteptat, primarul Traian Ogîgău, a replicat tot pe facebook, la textul scris, el adăugând şi o adresă oficială a primăriei din Sg. Băi.

“Vă mulțumim pentru sprijin și vă readuc la cunoștință domnule deputat că aceste metode de manipulare sunt depășite! Cu atât mai mult că noi doi ne-am și întâlnit zilele trecute!
Deci clar, inafara poziției oficiale a instituției, eu consider că ați fost rău intenționat ca și în alte demersuri pe care, cu dovezi o să vi le comunic la momentul potrivit!
Încă o dată vă mulțumesc pentru sprijin!”

Potrivit celor spuse de Traian Ogîgău, verificările din primărie scot la iveală faptul că în e mailurile funcţionarilor nu ar exista vreo invitaţie la întâlnirea cu MIrcea Dobre.

 

 

Exit mobile version