Acasă Politica Deputatul PSD Daniel Suciu s-a întâlnit astăzi cu Ambasadorul Argentinei, ES Felipe...

Deputatul PSD Daniel Suciu s-a întâlnit astăzi cu Ambasadorul Argentinei, ES Felipe Alvarez de Toledo

0

Deputatul social-democrat de Bistriţa-Năsăud, Daniel Suciu, în calitatea sa de preşedinte al grupului de prietenie cu această țară din Camera Deputaţilor, a avut astăzi o primă întâlnire cu ES Ambasadorul Argentinei în România, Felipe Alvarez de Toledo. Suciu spune că i-a adresat ambasadorului Republicii Argentina o invitaţie oficială de-a vizita judeţul nostru.

Daniel Suciu: „ Pe lângă discuțiile aplicate despre posibilitățile de dezvoltare a relațiilor economice între cele două țări, i-am lansat și invitația de a vizita județul nostru, invitație întărită si cu un album de prezentare al locurilor noastre natale. Ne-am bucurat de o discuție caldă, între spirite latine, cum a apreciat excelența sa și ne-am exprimat încrederea că între cele două națiuni posibilitățile de colaborare vor fi mult mai bine exploatate pe viitor”, a scirs deputatul Suciu pe pagina sa de socializare.

De altfel, Daniel Suciu i-a spus ES Ambasadorul Argentinei în România, Felipe Alvarez de Toledo că, dacă tot nu s-a calificat România la campionatul mondial de fotbal, atunci el va fi suporter al Argentinei la mondialul din Rusia.

Exit mobile version