Acasă Politica Deputatul Ionuţ Simionca cere sprijinul parlamentarilor bistriţeni pentru rezolvarea problemei trecerilor de...

Deputatul Ionuţ Simionca cere sprijinul parlamentarilor bistriţeni pentru rezolvarea problemei trecerilor de cale ferată

0

Deputatul Ionuţ Simionca cere sprijinul parlamentarilor bistriţeni pentru rezolvarea problemei trecerilor de cale ferată. Apelul său a fost făcut ca urmare atât a accidentelor numeroase care se produc în aceste locuri, cât mai ales a faptului că ieri, pe E58, între Bistriţa şi Prundul Bîrgăului s-a circulat „bara la bară” cîteva ore bune.

IONUŢ SIMIONCA: Am văzut și în acest weekend câtă nevoie are județul nostru, Bistrița Năsăud, de bariere la trecerile la același nivel cu calea ferată pe toate drumurile europene. Asta, când ne gândim la ce trafic a fost și la cozile formate la trecerile la același nivel cu calea ferată din com. Livezile și com. Prundul Bârgăului. Mai mult decât atât, ne gândim la lipsa de confort a bistrițenilor care au așteptat zeci de minute, chiar ore, să traverseze Valea Bârgăului înspre Colibița (atracția județului ). Toate acestea, fără a neglija cea mai importantă parte, SIGURANȚA CETĂȚENILOR dată de aceste bariere și VIEȚILE care pot fi SALVATE.
Pe această cale, fac un apel către toți parlamentarii bistrițeni, și nu numai, la responsabilitate: Pentru susținerea proiectului legislativ inițiat de mine și susținut de 105 parlamentari; să promoveze și să susțină în comisiile de specialitate acest proiect legislativ foarte important și necesar pentru județul Bistrița Năsăud, dar și pentru toată țara, pentru a putea fi implementat cât mai curând.

 

Exit mobile version