Acasă Politica Deputatul Daniel Suciu: Nu renunţ la ideea de-a deveni primar al oraşului...

Deputatul Daniel Suciu: Nu renunţ la ideea de-a deveni primar al oraşului Sângeorz Băi. Acolo, lucrurile nu merg deloc bine!

0

Fostul candidat al PSD la fotoliul de primar al oraşului Sângeorz Băi, deputatul Daniel Suciu a confirmat că este decis să îşi asume o nouă candidatură la primăria acestui oraş în vara anului 2020, atunci când sunt programate alegerile locale.

Acum, lider al grupului PSD din Camera Deputaţilor, Daniel Sucuiu a spus că este profund nemulţumit de bugetul pe care actuala administraţie locală l-a acordat investiţiilor. El a apreciat că sumele pe care le-a văzut în proiectul de buget sunt doar bani pentru studii de fezabilitate: „ Nu înţeleg cum de la Maieru se poate, iar la Sângeorz Băi, nu se poate face mai nimic. Acelaşi lucru îl observ la Rodna sau la Şanţ, unde există un interes uriaş al primarilor din acele comune pentru a căuta şi găsi finanţări europene. Nu vreau să uit aici şi de primarul comunei Feldru, Grigore Ţiolan, cel care, liberal fiind, face o treabă atât de bună şi derulează proiecte foarte importante şi, nu se plânge că ar fi blocat de PSD, pentru că nu există aşa ceva”, spune Daniel Suciu.

Ce a spus Traian Ogâgău la începutul lui 2018?

Reamintim faptul că pe data de 10 ianurie 2018, edilul Traian Ogâgău a convocat o întâlnire cu presa. El a reconoscut faptul că situaţia de acum nu este deloc roză, , în condițiile în care, potrivit celor spuse de Ogâgău, circa 85 la sută dintre străzi nu sunt asfaltate, și tot același procent se aplică și gospodăriilor care nu sunt racordate la apă și canalizare. De asemenea, starea deplorabilă în care se găsește infrastructura rutieră rămâne o altă problemă de rezolvat: „Sper ca proiectele de apă și canalizare să meargă în paralel cu cele de asfaltare a străzilor, pentru că aceste trei obiective sunt prioritare pentru noi (…) Chiar dacă nu fac parte din partidul aflat la guvernare, spun asta pentru că avem nevoie de fonduri guvernamentale pentru refacerea infrastructurii rutiere, în condițiile în care bugetul local este unul de subzistență”, a explicat atunci  Traian Ogâgău. 
„Nu mă mândresc că Sângeorz-Băi este oraș la halul în care arată și la condițiile în care trăiesc cetățenii, însă mă mândresc că, împreună cu colegii din administrația locală, lucrăm să implementăm proiecte de investiții care, la ora actuală, sunt în număr de 18”, a conchis  Ogâgău.

Exit mobile version