Acasă Politica Deputatul Daniel Suciu, întrebare pentru ministrul Ghinea: De ce ați exclus finanțarea...

Deputatul Daniel Suciu, întrebare pentru ministrul Ghinea: De ce ați exclus finanțarea Consiliilor Județene din Planul Național de Redresare și Reziliență?

0

Deputatul Daniel Suciu îi adresează ministrului Cristian Ghinea o întrebare cu privire la excluderea  finanțării Consiliilor Județene din Planul Național de Redresare și Reziliență.

Stimate domnule ministru,

Din ultima formă a Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR) înțelegem faptul că în viziunea dumneavoastră si a Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, Consiliile Județene nu există și nu au nevoie de fonduri europene.

Spun asta pentru că la actualizarea acestuia, ați decis să nu cuprindeți finanțări pentru Consiliile Județene, deși spitalele sunt în subordinea lor, învățământul special, infrastructura de drumuri județene, instituțiile de cultură și patrimoniul aferent, de asemenea.

În acest sens, abordarea dumneavoastră în ceea ce privește eligibilitatea Consiliilor Județene este profund greșită, iar PNRR trebuie să cuprindă și eligibilitatea acestora.

Având în vedere cele expuse în paragrafele de mai sus, vă rog să îmi răspundeți la următoarea întrebare:

  • De ce ați exclus finanțarea Consiliilor Județene din Planul Național de Redresare și Reziliență?

Vă rog să îmi comunicați răspunsul conform Regulamentului Camerei Deputaților.

Cu aleasă considerație,

Suciu Vasile Daniel

Deputat Bistrița-Năsăud

 

Exit mobile version