Acasă Politica  Deputatul Daniel Suciu îl acuză pe prefectul Stelian Dolha că ar fi...

 Deputatul Daniel Suciu îl acuză pe prefectul Stelian Dolha că ar fi ”comandat” mai multe controale după protestele de la începutul săptămânii

0

Deputatul PSD Daniel Suciu a vorbit în cadrul săptămânalei conferințe de presă de la sediul acestei formațiuni politice și de activitatea prefectului liberal Stelian Dolha. Contextual, deputatul Suciu a punctat faptul că prefectul Dolha ar fi ”comandat” mai multe controale după protestele de la începutul săptămânii.

Daniel Suciu: Am informaţii – şi-l întreb public – că după ce acei oameni şi-au strigat nemulţumirea în stradă, nu cumva s-au trezit a doua zi călăriţi efectiv de către organele de control. Aşa este şi aşa a fost. Îl văd pe acelaşi domn prefect de aproape doi ani de zile, cu pauza în care a candidat, că vede că este mizerie în judeţ. Dar ce a făcut până acum? Nu mai bine nu îşi trimite cohortele de 5-6 instituţii călare pe instituţiile din Bistriţa, nu mai bine nu îi trimite pe cursurile de apă? Nu sunt aceşti oameni destul de pedepsiţi? Nu mai bine vorbeşti cu treabă bună şi nu trimiţi controale peste ei”.

 

 

Exit mobile version