Acasă EVENIMENT Deputatul Daniel Suciu a fost agresat fizic și verbal de primarul Traian...

Deputatul Daniel Suciu a fost agresat fizic și verbal de primarul Traian Ogâgău. El a depus o plâgere penală la Poliția Sg. Băi

0

Primarul orașului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, o comite din nou. Acesta a fost protagonistul unui episod care s-a petrecut în această seară într-un local din orașul Sângeorz-Băi. Deputatul PSD, Daniel Suciu, a declarat în cadrul emisiunii Info Politic că Traian Ogâgău l-a înjurat “într-un local plin”.

“Îmi vine să râd, pentru că tu să fii primarul unui oraș și să înjuri un sfert de oră, fără să te repeți, într-un local plin cu doamne, e o performanță. Să nu te saturi cu înjurăturile care îi sunt atât de dragi și să vii să răstorni masa, să spargi pahare pe acolo. Ăsta este domnul primar, inițial mi-a venit să râd, dar apoi am zis că dacă își asumă să facă aceste gesturi public, eu îmi asum să îi fac plângere la Poliție, pentru ce s-a întâmplat. Erau camere în local, organele de cercetare să își facă datoria. Sper să am mâine filmarea din local, nici nu știu dacă mai trebuie să îl fac celebru. Chiar nu aveam nicio treabă, din septembrie, pentru mine, capitolul Sângeorz-Băi s-a încheiat, am înțeles alegerea oamenilor, mă mai duc la emisiune la Sângeorz TV, mă mai duc la prietenii mei din Sângeorz-Băi și nu cred că trebuie să mă tem să intru într-un local”, a declarat Daniel Suciu.

 

Exit mobile version