Acasă Administratie DEPUTATUL CRISTINA IURISNIȚI SE ALĂTURĂ DEMERSULUI NOSTRU PENTRU DESCHIDEREA BAZEI ”LIVIU REBREANU”

DEPUTATUL CRISTINA IURISNIȚI SE ALĂTURĂ DEMERSULUI NOSTRU PENTRU DESCHIDEREA BAZEI ”LIVIU REBREANU”

1


Demersului tânărului Horia Toniuc dar și al propolitica.ro pentru deschiderea bazei sportive a Colegiului Național LIVIU REBREANU, are un nou susținător – deputatul USR, Cristina Iurisniți.

CRISTINA IURISNIȚI: Ma alatur si eu acestui protest si demers civic ! Ca fosta eleva a acestui liceu, ca profesor si actualmente in calitate de deputat ! Este inadmisibil ceea ce se intampla. SPORTUL si bazele sportive publice trebuie sa fie un factor de incluziune sociala, de crestere a calitatii vietii cetatenilor de orice varsta ai comunitatii. Portile terenurilor de sport din incinta scolilor trebuie sa fie deschise publicului fiind finantate din bani publici.
In loc sa fie un motiv de disputa si segregare ar trebui sa devina un spatiu de relaxare care sa adune copii si adulti pentru a interactiona prin sport sau pentru a petrece timp de calitate in familie. Conducerea liceelor si primaria sa devina flexibile si deschise dorintei cetatenilor . Prin urmare, fara ezitare, deschideti portile terenurilor de sport din scoli ! Copiii , tinerii si cei mai putin tineri trebuie sa aiba acces la sport !

Baza sportivă a Colegiului Național LIVIU REBREANU, interzisă bistrițenilor care ar vrea să facă sport!

1 COMENTARIU

  1. Hai să deschidem publicului și bazele sportive a SRI-ului, spitalele și bazele de agrement a actualei securități !! că tot din bani publici sunt.

Comments are closed.

Exit mobile version