Acasă EVENIMENT Deputata PNL Valeria Schelean și-a unit destinul cu consilierul lui Vasile Blaga....

Deputata PNL Valeria Schelean și-a unit destinul cu consilierul lui Vasile Blaga. Cine este bistrițeanul Mihai Șomfelean?

0

Mihai Șomfelean, consilierul co-președintelui PNL Vasile Blaga s-a căsătorit în acest weekend cu o cea mai frumoasă membră a PNL, Valeria Schelean. Evenimentul a avut loc la Mănăstirea Poiana Mărului din județul Caraș Severin. Schelean a mai avut două relații celebre: cu omul de afaceri Gruia Stoica și cu ex-ministrul Justiției, senatorul Tudor Chiuariu. Deputata are câte un copil cu fiecare dintre cei doi foști iubiți: o fetiță cu primul și un băiat cu al doilea.

 

Ce nu se mai știe, e faptul că Mihai Șomfelean e originar din Bistrița și este jurnalist pe politic, Șomfelean intrând pe acest domeniu încă din anul 1997, atunci când va scrie cronici de la Camera Deputaților sau Senat pentru ziarul Mesagerul de BN. Un an mai târziu, Mihai Șomfelean devenea corespondent al ediției de București a ziarului regiona ”Transilvania Jurnal” la Guvernul României, pe atunci condus de regretatul țărănist Radu Vasile. Cam tot în aceiași perioadă, Șomfelean devenea unul din cosilierii secretarului general al guvernului PNȚCD, Vlad Roșca. La 15 ani distanță, Mihai Șomfelean este consilierul co-președintelui PNL, Vasile Blaga, de acum și nașul său de cununie. Mihai mai are o soră, Mihaela și, care lucrează tot în București.

Exit mobile version