Décsei Atilla, primul subprefect UDMR Bistrița-Năsăud: Campania electorală s-a terminat şi sunt convins că tot ce vom face de acum încolo, mai ales pe plan de dezvoltare, de implicare, nu trebuie să aibă culoare politică.

Must Read

Fără Adrian Chivu, povestea Monicăi Csenger și ale medaliilor  ei de aur nu putea fi spusă acum…

Monica Csengeri (25 de ani),  din România, un fost om al străzii din Bistrița  a reușit o super performanță...

Tenis de masă: 5 medalii la Campionatul Național Individual de Juniori pentru sportivii bistrițeni

La acest final de săptămână,  Bistrița a găzduit  Campionatul Național Individual juniori  I la tenis de masă. Sportivii CSM...

49 de cazuri noi la 162 de teste. Incidența e puțin peste 4 la Bistrița și de 2,46 la nivel județean

Doar 49 de cazuri noi au fost raportate astăzi, din 17 martie și până acum fiind înregistrate 10.893 de...

Palatul Administrativ a găzduit astăzi, joi, 4 martie, ceremonia de depunere a jurământului de către prefectul și subprefecții județului Bistrița-Năsăud. Așa cum se știe, UDMR Bistrița-Năsăud a primit un post de subprefect, demnitate care îi revine președintelui Décsei Atilla.

În acest context, noul subprefect numit de UDMR, a spus următoarele: ”Sper din tot sufletul şi sunt convins că mă voi implica în tot ceea ce înseamnă atribuţii la nivel de subprefect. Sunt convins că cele trei partide care sunt la guvernare vor face lucruri minunate în acest judeţ. Aceasta este şi datoria noastră, de a implementa programul de guvernare, atât la nivel local, judeţean, cât şi naţional. Campania electorală s-a terminat şi sunt convins că tot ce vom face de acum încolo, mai ales pe plan de dezvoltare, de implicare, nu trebuie să aibă culoare politică. Trebuie să fim o echipă. Cred că vom face o echipă bună care va pune cetăţeanul pe primul loc. Având în vedere şi contextul pandemiei, trebuie să fim uniţi, alături de oameni şi să avem grijă unii de ceilalţi”.

Guvernul a făcut miercuri numirile pentru funcțiile de prefect și subprefecți ai județului Bistrița-Năsăud, hotărârea Guvernului pentru numirea în funcție a acestora a apărut în aceași zi în Monitorul Oficial. Uniunea Democrată a Maghiarilor din România va avea subprefecţi în nouă judeţe din Transilvania şi Banat, printre care se numără și județul Bistrița-Năsăud. După depunerea jurământului care a avut loc astăzi, subprefectul Décsei Atilla și-a preluat noile atribuții.

TREBUIE ȘTIUT CĂ:

Décsei Atilla s-a născut pe data de 4 noiembrie 1978, în Bistrița. În perioada 1997-2001 și-a definitivat studiile la Facultatea de Chimie și Inginerie Chimică din cadrul Universității Babes-Bolyai Cluj-Napoca, ulterior obținând și diploma de master în domeniul Științei Mediului.

Are peste douăzeci de ani de experiență în sfera civilă, politică și administrativă. Între anii 2000-2007 a deținut funcția de membru, ami târziu vicepreședinte al organizației de tineret UDTM Bistrița. Din anul 2001 este vicepreședinte executiv al UDMR BN, responsabil pentru relația cu organizațiile teritoriale. Din anul 2010 este președintele organizației județene UDMR BN. Principalul obiectiv al său a fost redobândirea reprezentării comunității maghiare în Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, înregistrând un rezultat în acest sens după 12 ani de muncă susținută.

În 2020 a fost ales consilier județean și președinte al Comisiei de Urbanism din cadrul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. Prima propunere în calitatea sa de consilier județean a fost depusă în luna decembrie 2020 prin care a venit cu inițiativa înființării unui grup tehnic pentru dezvoltarea cicloturismului în județ, grup care deja a și început lucrările.

Ca inginer șef al Sistemului de Gospodărire a Apelor Bistrița-Năsăud a acumulat experiență în activitatea specifică, aferentă Colegiului Prefectural și Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, experiență care îl recomandă suplimentar pentru funcția de subprefect, pentru care a fost nominalizat.

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Latest News

Fără Adrian Chivu, povestea Monicăi Csenger și ale medaliilor  ei de aur nu putea fi spusă acum…

Monica Csengeri (25 de ani),  din România, un fost om al străzii din Bistrița  a reușit o super performanță...

Tenis de masă: 5 medalii la Campionatul Național Individual de Juniori pentru sportivii bistrițeni

La acest final de săptămână,  Bistrița a găzduit  Campionatul Național Individual juniori  I la tenis de masă. Sportivii CSM Bistrița au câștigat 5 medalii...

49 de cazuri noi la 162 de teste. Incidența e puțin peste 4 la Bistrița și de 2,46 la nivel județean

Doar 49 de cazuri noi au fost raportate astăzi, din 17 martie și până acum fiind înregistrate 10.893 de îmbolnăviri cu Sars-Cov 2. Încă...

VIDEO- EPISODUL 1: Pădurea Codrișor plină de gunoaie și tratată cu spatele de bistrițeni

”Pădurea” Codrișor a ajuns un fel fe hazna a unora și esta tratatp cu spatele de foarte mulți dintre noi. Nu este prima dată...

Pr. Ioan Aurel Rus- Cospect duminical: Duminica a 4-a din Postul Mare, a Sfântului Ioan Scărarul

  „În vremea aceea a venit un om la Iisus, zicându-I: Învăţătorule, am adus la Tine pe fiul meu, care are duh mut. Şi, oriunde-l...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -