Acasă EVENIMENT De Ziua Instituției Prefectului, Ovidiu Frenț a cedat locul noii generații

De Ziua Instituției Prefectului, Ovidiu Frenț a cedat locul noii generații

0

Prefectul județului, Ovidiu Victor Frenț, reprezentant al Guvernului în teritoriu, dar și conducător al serviciilor publice descentralizate, garantul respectării legii și a ordinii publice la nivel local, a primit copilașii cu #PorțileDeschise la una din cele mai importante ședințe în cei 100 de ani de istorie a acestei instituții.

Frenț le-a prezentat pe înțelesul lor cu ce se ocupă această instituție, apoi le-a răspuns întrebărilor care mai de care mai interesante, degajate și sincere.

“Ziua Instituției Prefectului a fost instituită anul trecut, conform Legii nr. 348/2018. Anul acesta am sărbătorit pentru prima oară această instituție și oamenii de acolo care lucrează, zi de zi, în folosul întregului județ. Sunt mândru de colegii pe care îi am, profesioniști și dedicați meseriilor lor! Mulțumesc tare mult copiilor de la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” Bistrița și celor de la Școala generală nr. 3 ”Avram Iancu”, pentru că ne-au trecut pragul! A fost o adevărată plăcere să fiu alături de voi. Sunt convins că o să creșteți această țară frumos!”- Mesajul prefectului Ovidiu Victor Frenț, cu ocazia Zilei Instituției Prefectului.
__
”Mulțumim pentru prezență și o colaborare excelentă: dlui. inspector șef al IPJ BN, cms. șef de poliție, Mihai Ovidiu Lupșa, dlui. inspector șef IJJ BN, col. Florin Vasile Furnea, dlui. inspector șef ISU Bistrița, col. dr. ing. Constantin Florea, dnei. inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean, Camelia Tabără și doamnelor învățătoare a căror muncă s-a văzut prin dezinvoltura și inteligența școlarilor”, au scris cei de la Instituția Prefectului.

 

 

 

Exit mobile version