De ce și pentru ce candidez?

Must Read

ACCIDENT GRAV LA SALVA: O mașină s-a făcut praf iar un bărbat de 53 de ani are un traumatism cranian sever

Drumul Național 17D a fost blocat timp de câteva ore, consecință  a unui accident rutier care a avut loc...

CLASA A XII-A de la Colegiul Național ANDREI MUREȘANU intră în SCENARIUL ROȘU

Conform Hotărârii C.J.S.U. nr. 52/03.03.2021, se va aplica scenariul 3 (roșu): - începând cu data de 03.03.2021, timp de 14...

Prefectul Stelian Dolha și subprefecții Lorand Toth și Decsei Atilla, numiți oficial în funcție în ședința de Guvern de astăzi. Eugen Curteanu a fost...

Guvernul Câțu s-a întrunit astăzi în ședință , pe ordinea de zi a Executivului aflându-se și numiri sau demiteri...

România și românii merită mai mult respect in UE! Cred asta. În Parlamentul European voi cere ce ni se cuvine! Cu acest crez merg, împreună cu întreaga echipă PSD, în aceste alegeri. Cu maximă hotărâre!

Merităm mai mult ca stat și voi acționa cu determinare ca vocea mea să fie auzită la nivelul Parlamentului European. Merg acolo să apăr interesele României și ale românilor!

România a pierdut enorm din cauza unor europarlamentari  români care au pus mai presus de interesul României propriile interese. Nu au avut nici o tresărire de conștiință când au votat împotriva țării lor și, implicit, împotriva neamului lor. Acest sabotaj trebuie să înceteze după  data de 26 mai!

Ce voi face în Parlamentul European?

  1. Voi susține eliminarea standardelor duble pentru România și celelalte state din Est. Vreau subvenții egale în agricultură. Vreau produse de aceeași calitate pentru români cum au vesticii. Vreau drepturi și obligații identice pentru toate statele membre ale Uniunii Europene, nu ”croite” în funcție de limba vorbită. Nu mai vreau dublă măsură între parteneri. România mea, România noastră trebuie să stea la aceeași masă cu toate celelalte țări membre UE.
  2. Voi acționa pentru a atrage mai multe fonduri nerambursabile și pentru a identifica oportunități de dezvoltare. E interesul nostru s-o facem, pentru a crește!
  3. Voi lupta pentru simplificarea accesului firmelor românești la împrumuturile BEI (FEI). Cum? Prin crearea unui program de împrumuturi în euro dedicat IMM-urilor din Europa Centrală și de Est (inclusiv România), la aceeași dobândă aplicată statelor din Vest și garantată prin FEI.
  4. Voi milita pentru introducerea unui salariu minim unitar la nivelul Uniunii Europene pentru companiile multinaționale. Astfel, muncitorii români vor fi plătiți la standarde europene. Vor munci acasă pe aceeași bani ca în Occident!
  5. Voi combate activ abuzurile, voi lupta împotriva celor care încearcă să taie drepturile românilor, voi susține ca legislația europeană să fie respectată de toți, fără discriminare. Românii sunt și ei europeni, nu cetățeni de mâna a doua!
  6. Voi susține aderarea României la zona euro.
  7. Voi lupta pentru aderarea României la Schengen. România respectă deja toate criteriile privind aderarea la spațiul Schengen. Locul ei este acolo. Este un drept ce trebuie respectat!
  8. Voi cere politici publice care să asigure plata contravalorii restricțiilor de exploatare a pădurilor situate în arii naturale protejate din bani europeni și nu din bugetul de stat al României. Pădurile României sunt considerate “plămânii Europei”.
  9. Voi lupta pentru subvenții UE pentru produsele locale din ariile naturale protejate. Acestea trebuie să ajungă pe rafturile românești și europene la prețul corect pentru consumator și plata reală a muncii producătorilor, prin subvenționarea lor.
  10. Voi face demersuri pentru protejarea originii produselor tradiționale și meșteșugărești românești. Putem sta cu fruntea sus oriunde în lume cu ceea ce iese din mâinile românilor!

Acestea sunt o parte dintre proiectele mele ca europarlamentar român. Mă voi lupta pentru ele așa cum m-am luptat în Parlamentul României pentru păduri și am reușit să inving și firma Scweighhoffer și pe președintele Iohannis și pe toți cei care erau de partea lor!

Alege transformarea  acestor proiecte în realitate, votând lista candidaților PSD pentru Parlamentul European!

Mandatul meu să fie mandatul bistrițenilor!

 

Adriana Doina Pană- deputat de Bistrița Năsăud și candidat pe lista PSD pentru Parlamentul European

 

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Latest News

ACCIDENT GRAV LA SALVA: O mașină s-a făcut praf iar un bărbat de 53 de ani are un traumatism cranian sever

Drumul Național 17D a fost blocat timp de câteva ore, consecință  a unui accident rutier care a avut loc...

CLASA A XII-A de la Colegiul Național ANDREI MUREȘANU intră în SCENARIUL ROȘU

Conform Hotărârii C.J.S.U. nr. 52/03.03.2021, se va aplica scenariul 3 (roșu): - începând cu data de 03.03.2021, timp de 14 zile, pentru clasa a XII-a...

Prefectul Stelian Dolha și subprefecții Lorand Toth și Decsei Atilla, numiți oficial în funcție în ședința de Guvern de astăzi. Eugen Curteanu a fost...

Guvernul Câțu s-a întrunit astăzi în ședință , pe ordinea de zi a Executivului aflându-se și numiri sau demiteri de prefecți sau subprefecți, 103...

Accident în Rusu Bârgăului: Două mașini s-au ciocnit. Există o victimă cu leziuni multiple, o femeie de 28 de ani

Echipajele  de pompieri cu autospeciale de descarcerare, echipajul de terapie intensiva mobila SMURD si un echipaj de prim ajutor au intervenit  în localitatea Rusu...

Ancuța Cârcu a vorbit despre dosar: “Sunt nevinovată, nu-i cunosc pe acești șmecheri”

Anca Cârcu a vorbit, în cadrul emisiunii InfoPolitic, despre dosarul în care este cercetată. Bistrițeanca spune că este nevinovată și că nu cunoaște inculpații...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -