Acasă EVENIMENT Daruri din inimă pentru telceni

Daruri din inimă pentru telceni

0


Sala de festivități a comunei Telciu a fost miercuri seara gazda unui concert de colinde și obiceiuri de iarnă: ”Daruri de Sfântul Nicolae”, spectacol oferit de primarul comunei Telciu, Sever Mureșan și de consiliul comunal al acestei localități. La manifestare și-au adus aportul: Ansamblul Profesionist ”Dor Românesc”, Ansamblul de muzică tradițională a Liceului ”Tudor Jarda” din Bistrița dar și Ansamblul ”Codrișorul” Bistrița.

A fost o seară minunată, primită cu multă bucurie de telcenii prezenți la acest spectacol: ” Este, practic, debutul manifestărilor care le dedicăm și noi, cei din Telciu, Sărbătorilor de Iarnă, evenimente care ne încântă, în fiecare an, foarte mult. Vom mai avea câteva evenimente, sperăm să aducem mai multe zâmbete pe fețele telcenilor, să ne bucurăm împreună de momentul când vom celebra Crăciunul sau  Nașterea Domnului nostru  Iisus Hristos!”, a spus primarul Sever Mureșan.

Primarul Sever Mureșan a mai apreciat faptul că 2017 a fost din punct de vedere financiar și al investițiilor un an bun și că are așteptări mari de la 2018: ” 2017 nu a fost un tocmai rău, deși, întodeauna există loc de mai bine. Vom vorbi la finele anului despre investițiile făcute de primărie dar și despre ceea ce ne propunem pentru 2018”, a conchis primarul comunei Telciu.

Între organizatorii spectacolului  ”Daruri de Sfântul Nicolae” s-au mai numărat Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Centrul Județean pentru Cultură și Asociația Internațională ”Dispora”.

 

Exit mobile version