Acasă Politica Politica Locala Daniel Suciu vs Stelian Dolha și Dorin Dobra: AȚI AVUT UN NOD...

Daniel Suciu vs Stelian Dolha și Dorin Dobra: AȚI AVUT UN NOD ÎN GÂT

0

Deputatul PSD de Beclean, Daniel Suciu a spus astăzi că liberalii Stelian Dolha și Dorin Dobra sunt niște ipocriți în cazul votului pentru ca Mihai Răzvan Ungureanu să devină șef al SIE.

 

”Am trait si aceasta zi, in Parlament, una a ipocriziei si a celor care uita. Acum 3 ani, doi colegi liberali se bucurau cand Mihai Razvan Ungureanu era inlaturat din pozitia de premier, dupa un discurs memorabil al lui Crin Antonescu. Victoria de atunci le-a deschis portile functiilor celor doi, MRU fiind pictat in felurit chip de catre cei care astazi, au votat pentru reinscaunarea acestuia intr-o functie importanta in statul roman. Interesanta e viata politica, interesanta demnitatea unora si dizgratioasa e uitarea in anumite momente. Dar, sunt convins Dorine si Steliane, ca oamenii nu uita si ati avut un nod in gat.

 

STELIAN DOLHA: Te arzi când eşti sigur că-ţi iese.
 

În legătură cu votul de astăzi pentru şefia SIE se pot trage o mulţime de concluzii. Una dintre ele este că jocul la ofsaid cu prezenţa e periculos: te arzi când eşti sigur că-ţi iese.
Altfel spus, a le da ordin propriilor parlamentari să nu se ducă la muncă sau să stea în băncuţe şi să nu voteze este nu doar o sfidare a ideii de parlamentarism ci se dovedeşte şi o strategie proastă. Astăzi PSD începe să învaţe că jocurile acestea nu mai prind şi că majoritatea lor devine tot mai rarefiată.

 

 

Exit mobile version