Acasă Politica Daniel Suciu toarnă acid peste baza (sportivă) pe care Ioan Turc...

Daniel Suciu toarnă acid peste baza (sportivă) pe care Ioan Turc nu o vrea construită în Wonderland

0

Faptul că președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc a anunțat că, investiția din Wonderland care prevederea construirea unui complex sportiv polivalent nu este o prioritate a Guvernului Orban, nu a trecut neobservată.

Prima reacție, una acidă, vine din partea fostului ministru al Dezvoltării, deputatul bistrițean Daniel Suciu, care, pur și simplu îl ia în balon pe Turc: ” Deoarece domnul Nelu este Turc și îi place la nebunie să se audă vorbind, trebuie să îi spun că a fost degeaba viceprimar, deputat și mare șef de instituție. Altfel, dacă nu ar fi fost degeaba în toate aceste funcții, ar fi știut că un obiectiv de investiții scos la licitație are finanțarea asigurată. Acum eu înțeleg că-i pute orice investiție promovată de noi, dar măcar să fie bărbat și să spună că va opri construcția noii săli polivalente, nu să peroreze prețios termeni pe care poate nici el nu-i înțelege”.

Cu toate ironiile de mai sus, Suciu nu vrea să se oprească, așa că îl provoacă pe Ioan Turc să recunoscă că își dorește să taie investiția respectivă: ” Hai Nelu, fii curajos și spune că vei tăia această investiție și zău că îți vom fi recunoscători că nu te vei lega de modernizarea Colegiului Liviu Rebreanu. Pentru ambele am găsit soluții și bani și asta nu o vei acoperi prin toate conferințele de presă ținute tot în timpul programului.”

Finalul nu este deloc amabil cu Ioan Turc, căruia, Daniel Suciu îi amintește cine, conduce, de facto, organizația județeană a PNL: ” Și, apropo, dacă tot te referi la mine cu apelativul “băiat”, îți aduc aminte că unul mai tânar ca mine, probabil un băiețaș după standardele tale, și anume Robert Sighiartău, tocmai ți-a stricat ploile cu prefectul. Și te-ai chinuit degeaba să faci concursuri cu dedicație pe la primăria din Sângeorz Băi, că tot Robert e șeful. Sau șefuțul, că tot îți plac diminutivele”.

 

 

 

Exit mobile version