Acasă Politica Daniel Suciu și Ioan Deneș s-au întors acasă. Cei doi și-au prezentat...

Daniel Suciu și Ioan Deneș s-au întors acasă. Cei doi și-au prezentat activitatea în fruntea ministerelor pe care le-au păstorit. Vezi bilanțul lui Daniel Suciu!

0


Fostul vicepremier și ministru al Dezvoltării Regionale, Daniel Suciu, alături de fostul ministru al Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș au susținut astăzi o conferință de presă comună la sediul PSD.

În acest context, deputatul Daniel Suciu a punctat faptul că, în ciuda tuturor criticilor, cele 8 luni pe care le-a petrecut la comanda Ministerului  Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, au fost cât se poate de benefice, obiectivul general al mandatului său fiind sprijinirea unităților administrativ-teritoriale în veerea echipării teritoriului acestora cu toate dotările tehnico-edilitare, de infrastructură educațională, de sănătate și demediu, sportivă, social-culturală și turistică, administrativă și de acces la căile de comunicație în vederea asigurării unui climat investițional atractiv pentru localitățile României.

Potrivit lui Daniel Suciu , PNDL Iși II(2013-2020) finanțează, înjudețul Bistriţa-Năsăud, 366 de obiective de investiții, cu o valoare totală de 1,04miliarde de lei.

Așa cum spune deputatul Suciu e vorba de 19 contracte de finanţare semnate, în valoare totală de 98,4 milioane lei, după cum urmează: 9 sisteme de iluminat public (Feldru, Galaţii Bistriţei, Lechinţa, Măgura Ilvei, Nuşeni, Petru Rareş, Prundu Bârgăului, Şieuţ, Teaca), 2 sedii instituții publice (Şieu-Măgheruş şi Zagra), 5 drumuri comunale și de interes local (Dumitriţa, Gledin, Romuli, Şanţ, Târlişua)1 drum județean (DJ 154D, Domneşti-Neteni-Albeştii Bistriţei, DJ 162, Sânmihaiu de Câmpie-Visuia, DJ 172A, Beclean-Chiochiș, ), 1 unitate sanitară (Budacu de Jos) 1 unitate de învățământ (școala profesională din Prundu Bârgăului). Important este faptul că 715.000 lei sunt  decontaţi, existând, de asemenea și alte 2 obiective finalizate (iluminat public în comunele Șieuț și Petru Rareș).

Bilant Bistrita 2019 bun

Exit mobile version