Acasă Administratie DANIEL SUCIU: Pentru funcţia de viceprimar la Sg. Băi , PSD îl...

DANIEL SUCIU: Pentru funcţia de viceprimar la Sg. Băi , PSD îl susţine pe Virgil Dumitru

0

Noul primar al oraşului Sîngeorz Băi, Traian Ogâgău, va avea viaţă grea cu opoziţia PSD din viitorul consiliul local. O spune deputatul Daniel Suciu, proaspăt ales şef interimar al organizaţiei PSD din oraşul-staţiune. Fostul candidat PSD a anunţat că se va înscria în cursa pentru un nou mandat de parlamentar.

După pierderea alegerilor în faţa liberalului Traian Ogâgău la un ecart destul de redus, social-democratul Daniel Suciu revine în viaţa politică. Încă vizibil afectat de pierderea alegerilor, Suciu susţine că PSD îl va monitoriza pas cu pas pe Ogâgău, amintindu-le sîngeorzenilor ce promisiuni a făcut acesta în campania electorală. El a mai apreciat că la Sîngeorz Băi a fost singura campanie electorală autentică  de la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud. În ceea ce priveşte constituirea consiliului local, Daniel Suciu, a ţinut să sublinieze faptul că nu va pleca din Sîngeorz Băi. Mai mult, el îşi va deschide un birou parlamentar, fiind desemnat şi preşedinte al PSD Sîngeorz Băi. Potrivit celor spuse de Daniel Suciu, PSD este partidul majoritar în consiliul local al oraşului Sîngeorz Băi, aşa că activitatea lui Traian Ogâgău va fi analizată în fiecare şedinţă a forului administrativ al acestei localităţi.

El a mai precizat că PSD nu îşi doreşte funcţia de viceprimar, Virgil Dumitru fiind cel care va fi susţinut de social-democraţi pentru ocuparea acestei funcţii.

ANALIZA PROPOLITICA: Cum se fac cărţile în privinţa celor care vor fi numiţi pe funcţiile de viceprimari? Astăzi Sg. Băi şi Năsăud

Exit mobile version