Acasă ANALIZE-COMENTARII Dacă somnul lui Mihalache naşte monstruleţi, atunci Andreea Paul a născut sâmbătă...

Dacă somnul lui Mihalache naşte monstruleţi, atunci Andreea Paul a născut sâmbătă dar şi luni, poate marţi, sau joi?

0

Cumva, aşa pe nespusă masă, 007-le ăsta de consilier prezidenţial, adoarme la post, sforăind în România lucrului bine tăcut. Ce i-o fi spus Marele Mut, deşi, muţii nu vorbesc, dar, prin semne l-o fi băgat undeva. Nuuuu, nu cred, dom Mihalache cel cu somnul de după-amiază, cel supranumit preşedintele de serviciu, nu a dormit la post, el medita în cea mai trainică şi milenară tradiţie budistă, la cele patru adevăruri nobile ale lui Buddha Sakyamuni:

1. Viaţa înseamnă suferinţă, adică visezi că la Cotroceni se întoarce Traian Băsescu, iar tu te duci de nu te mai vezi, iar liebe Kamaraden Iohannis este încorporat în Wermacht
2. Originea suferinţei este dorinţa ignorată… Hm… adicătelea Mihalache visează la faptul că el este, de fapt, preşedintele României şi, atunci se produce Iluminarea , un fel de orgasm care poate da pe dinafară
3. Oprirea suferinţei poate fi realizată. Dar cum, cum frate, uite, domnu Mihalache, cu o demisie
4. Drumul ce duce spre curmarea suferinţei este ca Mihalache ăsta ca fost liberal ce e el, să acceadă în astral şi să decidă în zi o fi născut Andreea Paul: sâmbătă sau luni?

Plecat în Shambala de la Mărginimea Sibiului, Dănuţ îl va întâlni pe Santa Klaus care a ajuns un fel de Micky Mouse, iar liberala Andreea Paul, vajnică urmaşă a Brătienilor, nu ştim dacă luni sau sâmbătă, ne va spune ceva concret despre acest fenomen de dedublare şi naştere miraculoasă.

Apropo de PCR, adică Partidul Comunist: el e peste tot, zău aşa… aha… domnule Marian Munteanu, „Ați fost și dumneavoastră în piaţa Universităţii, în acea perioadă, când au venit minerii?”, a fost întrebarea Oanei Zamfir pentru Marian Munteanu. Acesta a răspuns, după o scurtă pauză,: „Da, am trecut și eu pe acolo”.

Ciutacu are dreptate: „S-a împărțit sfânta piață publică-n două. Unii râd de ingenua de la Digi care a comis-o cu Marian Munteanu, alții o plâng că a fost persecutată. Dar nimeni n-are curaj să recunoască adevărul dureros că episodul de azi confirmă că, la toate nivelurile, mediocritatea a acaparat România. Marele post tv care o arde politic în fițe deontologice și glamour de quality sclipicios cu pene n-are nici o scuză că ține pe post în breaking news o nefericită care, dincolo de lipsa culturii profesionale minime, nu e-n stare să caute pe net cine-i ăla de i l-au băgat în live și nici măcar să urmărească emisiunile colegilor ei. Ea n-are nici o vină că a ajuns cititoare de prompter într-o stație tv cu pretenții și fără criterii. Iar ăia care știu ei cum se face un live bun pe isteria de breaking news și ăia care salută echidistanța unui post al cărui dezechilibru politic se vede și de pe lună nu sunt responsabili că-s niște boi. Așa s-au născut”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Panaramă e viaţa asta cu tot cu judeţul nostru ăsta mic şi tot felul de munţi în el, of, dar dacă ţara te vrea prost… atunci?

Exit mobile version