Acasă Administratie Curtea de Apel Cluj a dat verde pentru începerea lucrărilor la Poarta...

Curtea de Apel Cluj a dat verde pentru începerea lucrărilor la Poarta Transilvaniei

0

Curtea de Apel  a confirmat astăzi decizia inițială a Comisiei de Licitatii a Consiliului Judetean Bistrița-Năsăud cu privire la procedura de achiziție publică pentru modernizarea drumului spre Colibița (prin Bistrița-Bârgăului pe baraj), Strâmba și Valea Ilvelor!

Imediat după comunicarea oficială a sentinței, vom semna contractele de executie și vom da ordinul de începere al lucrărilor. Curtea de Apel Cluj s-a pronunțat cu privire la câștigătorii procedurii de achiziție publica pentru loturile 2, 3 și 4 din proiectul Poarta Transilvaniei. Este o decizie definitivă și irevocabilă.

„Va reamintesc că avem și finanțarea asigurată pentru această investiție, 38 de milioane de euro, din fonduri europene nerambursabile”, a spus Radu Moldovan.

Lungimea totală a sectoarelor de drum care se vor moderniza prin acest proiect este de 50 km, pe următorul traseu: Colibița – Bistrita-Bârgăului – Prundu Bârgăului (DN 17) – (DN 17) Josenii Bârgăului – Strâmba – Ilva Mică – Măgura Ilvei.”, a spus Radu Moldovan.

Comisia de licitaţie a Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud a desemnat drept câştigători ai contractelor pentru cele 3 loturi pe SC Dimex 2000 Company SRL (loturile 2 şi 3) şi Autotehnorom SRL (lotul 4).

Contractul de finanţare a fost semnat pe 13 mai la Bistriţa de vicepremierul Sevil Shhaideh.

 

Exit mobile version