Acasă Politica Politica Locala Curăţenie de primăvară la Beclean

Curăţenie de primăvară la Beclean

0

Odată cu încălzirea vremii, Direcţia Locală de Gospodărie Comunală, sub coordonarea directorului George Pop, a început la Beclean lucrările din cadrul campaniei curăţeniei de primăvară, devenită deja o acţiune tradiţională în oraş şi în cartierele aparţinătoare: Beclenuţ, Figa, Coldău, Valea Viilor şi Rusu de Jos.

Angajaţii societăţii beclenare lucrează deja de la sfârşitul lunii februarie, profitând de vremea bună, la pregătirea şi amenajarea spaţiilor verzi, a amenajărilor peisagistice şi florale din oraş. Sunt refăcute spaţiile verzi de-a lungul drumului naţional care traversează oraşul şi sunt revopsite proaspăt bordurile şi stâlpişorii. Muncitorii direcţiei vor desfăşura în toată perioada de primăvară acţiuni ample de igienizare a străzilor şi a trotuarelor, şi se va acţiona, de asemenea, pentru îndepărtarea resturilor şi a deşeurilor menajere depozitate în locuri neautorizate. În activitatea de curăţenie vor fi implicate utilajele şi maşinile din dotarea Direcţiei, fapt care eficientizează campania desfăşurată la Beclean.

În cadrul campaniei curăţeniei de primăvară se mai desfăşoară şi lucrări de întreţinere la podeţe, curăţarea rigolelor stradale, a canalelor de scurgere pluvială şi vor fi vopsite bordurile străzilor şi ale trotuarelor. Totodată, se vor derula o serie de acţiuni de curăţenie şi de ecologizare ale malurilor râurilor Someş şi Meleş.

Acţiuni de igienizare precum cele derulate acum în oraş sunt programate periodic pe parcursul anului, însă cea mai mare dintre acestea este campania desfăşurată în fiecare primăvară, înaintea Sărbătorilor de Paşti.

 

Exit mobile version