Acasă Politica Politica Locala Cupa Judeţului Bistriţa-Năsăud a rămas acasă. CSM Bistriţa a câştigat finala contra...

Cupa Judeţului Bistriţa-Năsăud a rămas acasă. CSM Bistriţa a câştigat finala contra Braşovului- 30:27

0

Timp de trei zile, Sala Polivalentă a găzduit un turneu de handbal al cărui trodeu a fost Cupa Judeţului Bistriţa-Năsăud. Meciurile, toate amicale, au avut drept obiectiv o primă verificare a modului cum funcţionează noua echipă CSM Bistriţa. Turneul a adus la Bistriţa echipe mari ale primului eşalon, dar CSM şi Horaţiu Paşca au demonstrat că pregătirile pentru noul sezon competiţional sunt pe trend asecendent.

Am văzut meciuri bune, interesante, o primă concluzie arătând în felul următor: o  victorie cu U Cluj, o înfrângere la limită cu CSM Roman și un succes în fața favoritelor de la Corona Brașov. Urmează un turneu la Braşov, iar pe 6 septembrie primul meci official, în deplasare, cu SCM Craiova.

RADU MOLDOVAN: Mândru de fetele noastre de la CSM Bistrița!

Prezent la fiecare partidă a fetelor de la CSM Bistriţa, preşedintele CJ BN Radu Moldovan a fost cel care a înmânat trofeele.

“După un meci de senzație împotriva formației Corona Brașov (30-27), echipa de suflet a bistrițenilor a păstrat acasă „Trofeul Județului”! Această mare bucurie pentru suporterii bistrițeni arată că sumele de bani alocate sportului de performanță nu sunt o cheltuială cu o investiție!

Felicitări! Sunt tare mândru de voi, echipa noastră de suflet, CSM Bistrița!”, a spus Radu Moldovan.

 

Exit mobile version