Acasă Politica Cu primar liberal la Negrilești, PNL și-a anunțat alt candidat: Constantin Știr...

Cu primar liberal la Negrilești, PNL și-a anunțat alt candidat: Constantin Știr în locul lui Dumitru Costin

0

Primarul comunei Negrilești, Dumitru Costin, ales în 2016 pe lista PNL nu este candidatul liberal pentru un nou mandat. Cel puțin asta este concluzia pe care o tragem după ce am citit o postare pe FB. Candidatul PNL pentru un mandat de primar este un tânăr om de afaceri, Constantin Știr.  Surse neoficiale vorbesc de faptul că Dumitru Costin ar fi trecut de partea PSD, ajutând partidul condus de Radu Moldovan cu voturi la alegerile prezidențiale.  Mai mult, sursele noastre spun că actaualul primar, liberal încă în acte, va fi candidatul PSD  în iunie 2020, deși, Costin este cel care l-a dat la o parte pe Ioan Pugna, vechi combatant și primar social-democrat.

”În curând vom intra într-o nouă etapă electorală, cea a Alegerilor Locale, moment în care oamenii din orașul şi județul nostru își vor alege #primarii, motiv pentru care filiala Bistrița-Năsăud a  Partidului Naţional Liberal a făcut o selecție, în rândul membrilor filialei noastre, a candidaților eligibili pentru funcția de primar. În acest context, astăzi 25/01/2020, a fost lansat candidatul  PNL pentru comuna #Negrilești. Opțiunea PNL pentru această comună este Constantin Știr, un tânăr om de afaceri din localitate și un negrileștian implicat în bunul mers al comunității din care face parte.
Îi urăm succes colegului nostru, Constantin Știr!”

La lansarea oficială a candidatului din Negrilești a fost prezent atât președintele PNL BN, Ioan Turc dar și primarul comunei Spermezeu, Sorin Hognogi.

 

Exit mobile version