Acasă Politica Politica Locala RADU MOLDOVAN: Dragi prieteni, veniţi joi după-amiază la Sala Polivalentă

RADU MOLDOVAN: Dragi prieteni, veniţi joi după-amiază la Sala Polivalentă

0

Federaţia Română de Handbal a programat etapa a şaptea din seria B a Diviziei A la handbal feminin pentru joi după-amiază de la ora 17.00, CSM Bistriţa primind acasă vizita echipei ACS Sepsi Sfântu Gheorghe.

RADU MOLDOVAN : Dragi prieteni, ne aflăm după al șaselea meci fără înfrângere pentru echipa de handbal feminin CSM Bistrița, lucru care mă face să cred din ce în ce mai tare că avem toate șansele ca la finalul acestui sezon competițional să ajungem în Prima Ligă de Handbal feminin! Cei care iubiți sportul, sunteți invitații mei și ai echipei de handbal, joi 22 octombrie la ora 17:00, la Sala Polivalentă din Bistrița, unde fetele noastre vor juca împotriva ACS SEPSI FIT Sfântu Gheorghe! Am mare încredere că fetele noastre vor câștiga și acest meci și vă invit să le susținem împreună!

O echipă, o comunitate, același vis! CSM Bistrița!

Reamintim că CSM Bistrița a m ai făcut sâmbătă  un pas spre obiectivul pe care și l-a propus la finele acestui sezon competițional- promovarea în liga profesionistă. Concret, fetele antrenate de Horațiu Pașca contorizează cea de-a șasea victorie consecutivă din acest tur, Bistrița câștigând partida jucată contra Reșiței cu scorul de 34 la 26. CSM a rupt echilibrul încă din startul partidei și a rămas în avantaj până la final. În ultimul sfert de oră, la 12 goluri în fața gazdelor, antrenorii au folosit tot lotul pe care l-au avut la dispoziție. Cea mai bună marcatoare în acest joc a fost Oana Chirilă, cu 8 goluri.

Exit mobile version