miercuri, august 5, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  CRONICA.RO: ȘTIRILE ZILEI DE VINERI, 26 IUNIE

  Must Read

  Prefectul Stelian Dolha a premiat voluntarii PANDMIEI

  În această după-masă, a avut loc o mică festivitate de premiere a oamenilor cu suflete mari care, în plină...

  Mihaela Ivan: 500 milioane lei din buget, din taxele si impozitele românilor, merg către 3 companii private!

  Asta, pentru că Orban și Câțu au adoptat vineri noapte, ca hoţii, un Memorandum prin care 500...

  George Gîţa, tatăl Lianei Sabo de la Radio Transilvania, a trecut la cele veșnice

  Cu durere nemărginită anunțăm trecerea la cele veșnice a dragului nostru tată, bunic, socru GÎȚA GEORGE în...

  1. Firmele vor putea să amâne taxele până pe 25 octombrie, Ordonanța de Urgență fiind publicată în Monitorul Oficial. (Hotnews)

  2. Premierul Ludovic Orban afirmă că prevederile Legii 55 privind carantina şi izolarea pentru prevenirea răspândirii SARS-Cov-2 sunt în vigoare. Orban a explicat că decizia CCR se referă la măsurile de carantinare şi izolare a persoanelor în perioada dinaintea adoptării acestui act normativ şi că a fost declarat neconstituţional doar acel articol cere prevedea că Parlamentul poate modifica o hotărâre de Guvern. (News.ro)

  3. Ludovic Orban a spus aseară că în perioada 26 februarie, ziua când a fost depistat primul caz de coronavirus în România, și 1 iunie, în România au intrat peste 1,7 milioane de cetățeni români. (Link)

  4. Ministerul Finanțelor a vândut obligațiuni de 940 de milioane de lei cu scadența în aprilie 2024. Prospectul de 500 de milioane de lei a fost depășit de trei ori și jumătate de oferta de 1,76 de miliarde de lei venită de la bănci. Randamentul mediu de 3,51% este în scădere de la nivelul de 3,74% înregistrat la o licitație la aceeași scadență ținută luna trecută. (Profit.ro)

  Promo: Mercedes-Benz Vito Furgon si Tourer, Sprinter 3,5t si 5t, Clasa V si Clasa X din stoc cu rate de leasing gratuite 4 luni, asigurare CASCO gratuita 6 luni si pachetul de 6 revizii cu 25% discount, pana la 30 septembrie. Oferta este supusa unor termene si conditii si este valabila prin Mercedes-Benz Leasing IFN S.A. Detalii la partenerii autorizati.

  5. Colegiul National „Andrei Saguna” din Brasov este pe primul loc in topul celor mai bune rezultate inregistrate la Evaluarea Nationala 2020. Scoala ocupa pozitia fruntasa a clasamentului pentru al treilea an consecutiv. Colegiul National de Informatica „Tudor Vianu” din Bucuresti se afla pe pozitia secunda in 2020, iar Colegiul National „Unirea” din Focsani se situeaza pe pozitia a treia. (Admitereliceu)

  6. Între 5 şi 8% din populaţia americană, adică peste 20 de milioane de persoane, a fost contaminată de noul coronavirus, a estimat directorul Centrului pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor (CDC), Robert Redfield, care insistă asupra faptului că pandemia este departe de a fi eradicată în ţară. (News.ro)

  7. Pentru prima oară în istoria Statelor Unite, albii nu mai reprezintă populația majoritară pentru categoria de vârstă până în 16 ani. (AP)

  8. Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, susţine că partidul este pe primul loc în preferinţele electoratului, cu scoruri de peste 36% şi cu zece procente înaintea formaţiunii politice aflate pe locul al doilea, PSD. ”Astăzi Partidul Naţional Liberal este de departe pe primul loc, este într-o poziţie foarte stabilă şi toţi care încearcă să creeze percepţia asta că PNL ar fi într-o scădere se raportează la nişte premise greşite”. (News.ro)

  Una din Cronica Externă: Ministrul sănătății din Congo a declarat oficial joi sfârșitul epidemiei de Ebola înpartea estică a Republicii Democrate Congo. Epidemia Ebola a ucis 2277 congolezi, fiind cea”mai lungă, mai complexă și mai ucigașă” epidemie din istoria țării. (Link)

  9. Formaţia Liverpool a câştigat aseară pentru a 19-a oară campionatul Angliei, după ce echipa de pe locul doi în clasamentul Premier League, Manchester City, a fost învinsă cu scorul de 2-1 de Chelsea, în etapa a XXXI-a. Pentru Liverpool este primul titlu după 30 de ani, echipa triumfând anterior ultima dată în Premier League în 1990. (News.ro)

  10. Administrația Trump a trimis stimulente în valoare de aproape $1,4 miliarde unor oameni decedați, potrivit Biroului SUA pentru Responsabilitate Guvernamentală. În raportul publicat joi, Biroul a spus că aproape 1,1 milioane de persoane decedate au primit plăți de aproximativ $1.200 fiecare începând de pe 30 aprilie. (Hotnews)

  Pentru a vizualiza postul, vezi linkul: https://www.cronica.ro/firmele-vor-putea-sa-amane-taxele-pana-pe-25-octombrie-cronica-diminetii/

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  Prefectul Stelian Dolha a premiat voluntarii PANDMIEI

  În această după-masă, a avut loc o mică festivitate de premiere a oamenilor cu suflete mari care, în plină...

  Mihaela Ivan: 500 milioane lei din buget, din taxele si impozitele românilor, merg către 3 companii private!

  Asta, pentru că Orban și Câțu au adoptat vineri noapte, ca hoţii, un Memorandum prin care 500 milioane lei din buget, din...

  George Gîţa, tatăl Lianei Sabo de la Radio Transilvania, a trecut la cele veșnice

  Cu durere nemărginită anunțăm trecerea la cele veșnice a dragului nostru tată, bunic, socru GÎȚA GEORGE în vârstă de 84 de ani.

  Lista consilierilor locali ai Alianței pentru Beclean a fost făcută publică

  Primarul Nicolae Moldovan a făcut publică lista consilierilor locali pe care Alianța pentru Beclean îi propune pentru alegerile din data de 27...

  RAAL va reduce timpul de lucru al angajațiilor : 40% din personal rămâne angajat permanent, restul vor lucra jumătate din program.

  Prefectul Stelian Dolha s-a întâlnit cu managerul RAAL SA, Paul Ilieș, discuția dintre cei doi vizând problema disponibilizării a sute...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -