Acasă Administratie CRISTIAN NICULAE: Suntem în campanie de curățenie a malurilor râului Bistrița.

CRISTIAN NICULAE: Suntem în campanie de curățenie a malurilor râului Bistrița.

0

 În #programul meu de #candidat am propus realizarea unui sistem de #filtrare pe râul #Bistrița, în zona de intrare a râului în orașul nostru, care să rețină toate #deșeurile aduse de apă din amonte.

Acest proiect se impune cu prioritate în contextul în care vom amenaja malurile râului Bistrița cu zone de #promenadă, piste de #cicliști și piste de #alergare.

 Bistrița Ardeleană este un dar al naturii, pe care trebuie să-l respectăm, să-l păstrăm curat și să-i valorizăm potențialul peisagistic, recreativ și de agrement.

 O acțiune devenită tradiție la Bistrița, pe care am susținut-o și desfășurat-o an de an, a fost aceea de curățare a malurilor râului Bistrița de deșeuri și gunoaie.

 Ce n-am putut să facem în această primăvară, datorită restricțiilor impuse de starea de urgență, facem acum, în aceste zile.

 La fel ca în fiecare an, desfășurăm acțiunea de #ecologizare a râului Bistrița, în parteneriat cu Penitenciarul Bistrița, pe toată zona cadastrală a orașului nostru.
Sâptămâna aceasta vom finaliza malul drept al râului, iar săptămâna viitoare vom ecologiza malul stâng al Bistriței Ardelene.

 #Curățenia orașului este și va fi prioritate zero pentru administrația municipiului, fiind o carte de vizită a orașului nostru.

‼️Vă asigur că voi veghea în permanență la păstrarea curățeniei, voi fi intolerant cu cei ce nu respectă natura și voi veni cu soluții de îmbunătățire a sistemului de management al deșeurilor în Bistrița!

⭐ Bistrița merge înainte!

Exit mobile version