Acasă Politica Politica Locala Cristian Niculae: Este datoria noastră și obiectivul meu ca primar, să dezvoltăm...

Cristian Niculae: Este datoria noastră și obiectivul meu ca primar, să dezvoltăm turismul în orașul nostru

0

 Ieri am trecut pe la Târgul Produs în Bistrița-Năsăud, pentru a-mi face câteva cumpărături. Era plin de bunătăți! Am găsit produse proaspete și gustoase, puse la dispoziția noastră de oameni inimoși și harnici.

Târgul producătorilor locali este un proiect de succes, important atât pentru noi care ne bucurăm în fiecare săptamână de aceste bunătăți cât și pentru promovarea turistică a Bistriței și a județului nostru.

Este datoria noastră și obiectivul meu ca primar, să dezvoltăm turismul în orașul nostru și să construim o ofertă turistică axată pe valorile locale, produsele noastre unice și locurile frumoase din Bistrița.

Punerea în valoare a patrimoniului medieval al Bistriței, a valorilor noastre tradiționale este o prioritate pentru mine, vom elabora proiecte pe fonduri europene pentru dezvoltarea turismului în Bistrița, pentru conservarea zidurilor cetății și reabilitarea clădirilor monument istoric din Centrul Bistriței.

Pași importanți s-au făcut în acest sens până acum, dacă ne gândim la reabilitarea Bisericii Evanghelice, a Bisericii de la Coroana și a altor clădiri deja reabilitate din centrul istoric.

 Există în Bistrița oameni frumoși care merg înainte, proiecte care rezistă în timp, evenimente ce se întâmplă mereu și care însuflețesc orașul nostru.

 Este despre Bistrița, este despre Noi!

Exit mobile version