Acasă Politica Cristian Niculae a fost confirmat drept candidat al PSD la primăria Bistrița

Cristian Niculae a fost confirmat drept candidat al PSD la primăria Bistrița

0


Social-democrații bistrițeni s-au întâlnit în această seară pentru realegerea lui Cristian Niculae pe funcția de președinte al PSD Bistrița, dar și validarea acestuia drept candidat al PSD la primăria municipiului Bistrița.

La ședința care se desfășoară în sala de spectacole a Palatului Culturii sunt prezenți peste 300 de social-democrați, la prezidiu luând loc Radu Moldovan, președinte PSD BN, Nicolae Moldovan, președinte executiv, deputații Doina Pană și Daniel Suciu, senatorul Ioan Deneș, secretarul executiv Romeo Florian, șefa femeilor social-democrate, Camelia Tabără, noua șefa a femeilor din Bistrița, Marsineta Vaida.

Au onorat cu prezența conferința de alegeri a PSD Bistrița, Cristian Codărean, președintele Pro România Bistrița,  Marius Armean din partea ALDE, Emil Neia Lăcătuș, președintele Partidei Romilor și reprezentanții la vârf ai UDMR.

În discursul pe care l-a ținut în fața colegilor de partid dar și a invitaților, președintele Radu Moldovan a atacat dur fosta guvernare liberală și modul ilegal prin care aceasta a condus țara: ” Dacă nu era moțiunea de cenzură, în această seară, ne puteam trezi cu o OUG care să ne îngrădească dreptul la viață. Noroc cu Parlamentul”.

Șeful PSD BN  a mai spus că, în ”noaptea ordonanțelor lungi”, Guvernul Orban a primit telefoane pentru a mai achita încă o serie de facturi ale unor ”prieteni” vestici, neexistând în ultimii 30 de ani un guvern mai anti-românesc.

Susținându-l pe Cristian Niculae, candidatul PSD la fotoliul de primar al Bistriței, Radu Moldovan i-a promis sprijinul în finanțarea proiectului pentru susținerea fotbalului bistrițean și a echipei Gloria Bistrița, pe modelul proiectului reușit al Consiliului Județean cu Gloria 2018, echipa de handbal fete care a ajuns cupele europene, EHF, în doar câțiva ani. În acest context, Cristian Niculae a garantat faptul că, după alegerile locale și instalarea sa ca primar al Bistriței va susține financiar echipa de fotbal Gloria Bistrița, echipă care acum joacă în Liga a III-a, seria a V-a.

 

Exit mobile version