Acasă Politica Cosmin Gușă la Bistrița: Ne dorim ca în viitoarea conducere a PSD...

Cosmin Gușă la Bistrița: Ne dorim ca în viitoarea conducere a PSD să fie mulți ardeleni, până acum partidul a fost condus doar de oameni din Sud.

0

Cozmin Gușă, prezent la Bistrița pentru a lua parte la lucrările Conferinței Județene Extraordinare a organizației Bistrița-Năsăud, susține că organizarea rapidă a unui Congres este o prioritate pentru PSD:

„Cel mai mare atu al PSD în această campanie este un Congres care vină cu o conducere, să arate o schimbare, o primenire, pentru că sculele cu care noi lucrăm sunt oameni mai deștepți decât ai altora. Klaus Iohannis și PNL au guvernarea, au serviciile, au justiția, fact tot felul de prostii. Noi putem lucra doar prin oameni și un Congres mai rapid ar fi o urgență. Eu am spus și public chestiile acestea, cu Congresul rapid, în eventualitatea unei schimbări în bine”.

„Bistriţa-Năsăud este un judeţ capabil să obţină majoritatea la alegeri, fiind una dintre organizaţiile cele mai consolidate. Aici este un secret, nu e doar muncă şi experienţă. Pornesc de la Radu Moldovan şi sunt mulţi similari în organizaţie. Îl cunosc de 20 de ani şi e foarte pasionat de politică şi rezultatele s-au văzut. În Transilvania nu este judeţ cu rezultate mai bune ca Bistriţa-Năsăud, pe o medie a alegerilor din ultimii 20 de ani. Avem un capital important, oameni care ştiu să se organizeze mai bine decât cei de dreapta şi ar trebui să fie mai credibili şi să se lupte mai mult. Oamenii noştri trebuie să se schimbe în bine să fie deştepţi, putenici, să ştie să vorbească, să nu le fie frică, să nu urle, să se facă linişte când explică ceva. Un adevăr ascuns mereu este că România este de stânga, nu avem capital naţional, nu avem capitalişti doctrinari, avem pensionari, contribuali care reprezintă textura unei ţări de stânga care are nevoie să fie guvernată de un partid de stânga. Ne dorim ca în viitoarea conducere a partidului cât mai mulţi din Transilvania, până acum partidul a fost condus doar de oameni din Sud. Este momentul să punem un preşedinte din Transilvania că nu ne-ar fi ruşine cu el”, a conchis Gușă.

Exit mobile version