Acasă Administratie Consiliul Județean va continua să finanțeze GLORIA 2018. Din păcate, fotbalul bistrițean...

Consiliul Județean va continua să finanțeze GLORIA 2018. Din păcate, fotbalul bistrițean va trebui să se descurce singur

0

Președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan, a dat astăzi o veste proastă iubitorilor de fotbal: Consiliul Județean nu poate suporta din bugetul pe 2021 o susținere a echipei de fotbal Gloria Bistrița. Moldovan a punctat faptul că  a sperat de la Ioan Turc și actuala majoritate din Consiliul Municipal că va face ceva pentru fotbalul bistrițean: ” Era foarte bine dacă primăria Bistrița prelua clubul de fotbal bistrițean, în timp ce administrația județeană și-a asumat susținerea handbalului feminin”, a explicat Radu Moldovan.

Potrivit celor spuse de Radu Moldovan, Consiliul Județean va transmite în conturile clubului de fotbal bistrițean suma de 700.000 de lei pentru încheierea onorabilă a returului Ligii a III-a, dar că din noul sezon competițional 2021-2022, Gloria Bistrița va trebui să se descurce singură, asta, în condițiile în care, primăria Bistrița a alocat 100.000 de lei sportului bistrițean.

RADU MOLDOVAN: ”În urma discuţiilor cu grupurile politice din Consiliul Judeţean şi cu aparatul de specialitate, ne drorim să asigurăm condiţiile necesare pentru a trece la un alt nivel de performanţă. Am stabilit şi obiectivele. Pentru anul următor, podiumul, locurile I – III şi pentru sezonul 2022-2023, lupta pentru titlu. E o dorinţă a mea personală dacă bunul Dumnezeu va vrea s-o îndeplinească e bine, dacă nu, asta e. Eu am anunţat că în 2024 predau cu politeţe şi cu toată deschiderea inventarul şi activitatea de la Consiliul Judeţean celui care va fi ales de cetăţeni şi mi-aş dori foarte tare ca până atunci, pe lângă Sala Polivalentă, baza sportivă de tip 1 – care vor fi gata – şi vom vedea dacă vom găsi soluţii pentru stadion şi pentru stadionul de atletism, să las în urma mea în judeţ un titlu la un sport de echipă, în istoria lui”.

Exit mobile version