Acasă EVENIMENT Consiliul Județean este în doliu.Un angajat al CJ a decedat în accidentul...

Consiliul Județean este în doliu.Un angajat al CJ a decedat în accidentul din Pasul Tihuța

0

Vineri, 17 iulie, în Pasul Tihuța, la ieşire din localitatea Poiana Stampei, mașina în care se afla Radu Nicula și soția acestuia a intrat în coliziune cu un autotren. Din păcate, bistrițeanul a decedat pe loc, iar soția acestuia se află în comă la Spitalul Județean de Urgențe Suceava.

Inginerul Radu Nicula a fost consilier superior în cadrul Serviciului Investiții, Compartimentul tehnic de implementare a lucrărilor publice din Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și era cunoscut ca un om extrem de muncitor și serios, dar în același tip și foarte rezervat.

Familia Nicula făcea destul de des această călătorie, către Sucevița, acolo unde aveau prieteni. Ieri, cei doi soți se îndreptau către prietenii lor din localitatea suceveană, urmând ca azi să sărbătorească ziua de naștere a doamnei Nicula. Din păcate, aceștia nu au mai ajuns la destinație.

În acest moment, doamna Nicula se află în comă, iar Radu Nicula la morga spitalului din Suceva, urmând ca luni să fie adus acasă.

„Vestea trecerii la cele veșnice în urma unui grav accident rutier a Domnului Inginer Radu Nicula, Consilier Superior în cadrul Serviciului Investiții, ne-a întristat profund pe toți cei care îl cunoșteam și lucram cu el!

Consiliul Județean este în doliu și județul Bistrița-Năsăud pierde un profesionist și un om de mare caracter!

Cuvintele de mângâiere pentru familia greu îndurerată sunt de prisos acum când și suflete noastre, ale prietenilor și cunoștințelor, sunt învăluite de durere!

Bunul Dumnezeu să întărească familia Nicula și să îi dea putere să treacă peste acest moment greu din viață! Ne rugăm cu toții pentru soția domnului Nicula, aflată în stare gravă pe un pat de spital!”, sunt cuvintele președintelui CJ BN, Radu Moldovan.

Coldoleanțe familiei!

Exit mobile version