CONSILIERII JUDEŢENI, CONVOCAŢI ÎN ŞEDINŢĂ ORDINARĂ ÎN 28 MARTIE

Must Read

ALEXANDRU PETRIA: Epidemia ca politică

„Pragul care separă umanitatea de barbarie a fost depășit”, susține filosoful Giorgio Agamben, în recenta sa carte despre pandemie,...

Numirea lui Adrian Crișan contravine politicii Federației Mondiale Antidoping. Vezi cine spune acest lucru?

PNL gafează monumental și uită de legislație când e vorba de împărțit funcții! Ceea ce ar fi trebuit să fie...

REBRIȘOARA- Vânătoare cu bucluc: Un bărbat a fost împușcat accidental în coapsă. El a ajuns la UPU SMURD Bistrița

O partidă de vânătoare ce avea loc în zona Rebrișoara- Gersa 3 înspre comuna Parva s-a încheiat după ce...

Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud a fost convocat în şedinţa ordinară a lunii martie, marţi, 28, începând cu ora 14:00. Pe ordinea de zi figurează 11 proiecte de hotărâre, după cum urmează:

1. Aprobarea procesului-verbal al ședinței ordinare a Consiliului Județean Bistrița-Năsăud din data de 22 februarie 2017.

2. Aprobarea procesului-verbal al ședinței extraordinare a Consiliului Județean Bistrița-Năsăud din data de 3 martie 2017.

3. Aprobarea procesului-verbal al ședinței extraordinare a Consiliului Județean Bistrița-Năsăud din data de 22 martie 2017.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea contribuţiei Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, în calitate de partener, la finanţarea acţiunilor Centrului de Informare Europe Direct Bistriţa de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud, pe anul 2017.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentului strategic privind creşterea eficienţei energetice a clădirilor publice, proprietatea judeţului Bistriţa-Năsăud.

6. Proiect de hotărâre privind modificarea Anexei la Hotărârea Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud nr. 64/2014 privind aprobarea atribuirii licenţelor de traseu pentru traseele din Programul judeţean de transport public de persoane prin curse regulate în judeţul Bistriţa-Năsăud pentru perioada 2014-2019, operatorilor de transport rutier desemnaţi câştigători în cadrul şedinţei de atribuire electronică din data de 02.05.2014.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii unor licenţe de traseu pentru servicii de transport public judeţean de persoane prin curse regulate speciale.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea rezultatelor finale ale evaluării pe anul 2016 a managementului de la instituţiile de cultură din subordinea Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud

9. Proiect de hotărâre privind achiziţionarea unui imobil-teren situat în municipiul Bistriţa, str. Prundului, nr. 9, în suprafaţă de 524 mp.

10. Proiect de hotărâre privind solicitarea adresată Guvernului României de transmitere a imobilului ”Palat Administrativ” proprietate publică a statului, situat în municipiul Bistriţa, Piaţa Petru Rareş nr. 1, judeţul Bistriţa-Năsăud, din administrarea Ministerului Afacerilor Interne – Instituţia Prefectului judeţul Bistriţa-Năsăud, în administrarea Judeţului Bistriţa-Năsăud.

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea Înțelegerii de cooperare între Județul Bistrița-Năsăud din România și Districtul Mecklenburgische-Seenplatte din Republica Federală Germania.

- Advertisement -
- Advertisement -

Latest News

ALEXANDRU PETRIA: Epidemia ca politică

„Pragul care separă umanitatea de barbarie a fost depășit”, susține filosoful Giorgio Agamben, în recenta sa carte despre pandemie,...

Numirea lui Adrian Crișan contravine politicii Federației Mondiale Antidoping. Vezi cine spune acest lucru?

PNL gafează monumental și uită de legislație când e vorba de împărțit funcții! Ceea ce ar fi trebuit să fie o ”lovitură de imagine pozitivă”...

REBRIȘOARA- Vânătoare cu bucluc: Un bărbat a fost împușcat accidental în coapsă. El a ajuns la UPU SMURD Bistrița

O partidă de vânătoare ce avea loc în zona Rebrișoara- Gersa 3 înspre comuna Parva s-a încheiat după ce unul din participanți ar fi...

Mesajul Sfântului Părinte Papa Francisc la înmormântarea PS Florentin Crihălmeanu

Preafericirii Sale Cardinal Lucian Mureșan, Arhiepiscop Major de Făgăraș și Alba Iulia   Am aflat cu durere vestea trecerii la Domnul a Preasfinției Sale Florentin Crihălmeanu, Episcop...

Deputatul Bogdan Ivan: De ce Guvernul nu acordă stimulente medicilor de familie aflați în prima linie în bătălia anti Covid 19?

Deputatul Bogdan Ivan l-a criticat pe prefectul Stelian Dolha în ceea ce privește sporul pe care Guvernul l-a acordat funcționarilor Instituției Prefectului încă din...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -