Acasă Politica Politica Locala Cocos, își continuă mandatul în fruntea organizației PSD Petru Rareș

Cocos, își continuă mandatul în fruntea organizației PSD Petru Rareș

0

Primarul comunei Petru Rareș, Vasile Cocos, își continuă mandatul în fruntea organizației PSD Petru Rareș. Vasile Cocos a fost validat la conducerea organizației locale PSD în urma unei conferințe de alegeri la care a participat Senatorul PSD Ioan Deneș și Vicepreședintele PSD Bistrița-Năsăud, Bogdan Ivan.
Conferința de alegeri a reunit consilieri locali ai PSD, membri și simpatizanți social-democrați. Din noua echipă de conducere a PSD Petru Rareș face parte și Ioan Măluțan, Viceprimarul comunei, dar și consilierii locali PSD
Senatorul PSD Ioan Deneș a a declarat în cadrul conferinței: Mă bucur că într-o localitate în care avem o organizație PSD puternică, echipa de aici este una dinamică și se mărește de la an la an. Atât domnul Primar Cocos cât și domnul Viceprimar Măluțan sunt oameni cu experiență politică și administrativă și sunt convins că alături de colegii din biroul organizației locale vor avea multe reușite pe plan politic și administrativ. Eu, alături de colegii mei din conducerea PSD Bistrița-Năsăud suntem alături de echipa nou creată și vom face tot ce ține de noi pentru a-i susține în dezvoltarea comunității locale.

Exit mobile version