Clasarea Poliției Române – învinsă de plăcuța obscenă a luptei politice

Must Read

VIDEO: Ursul a coborât în Colibița pe drumul Blajului

În cursul serii de luni 17 mai a.c., în jurul orei 22.40, jandarmii montani din Colibița, au intervenit în...

Doi adolescenți din LIVEZILE ne cer ajutorul… Află cum o poți face

http://https://www.facebook.com/salvatorii.sufletelornimanui Fundația umanitară Salvatorii Sufletelor Nimanui  mai aduce în fața opiniei publice un caz social. De data asta e vorba...

Florin Cîțu – Emil Boc, tandem pentru șefia PNL?

Surse Digi24 spun că premierul Florin Cîțu ar viza funcția de președinte al PNL. El ar urma să se...

Simt o rușine absolută față de polițiștii români. Nu credeam să o trăiesc și pe asta – ca român doritor de lege și ordine, dintotdeauna. Îmi este rușine de polițiștii români, umiliți, îngenuncheați, îndeobște terfeliți în ultima bodegă, dar, mai nou, și în „prime-time” tv.

Sunt polițiștii flegmați de propriii lor șefi. Acei incompetenți, amarnic aserviți politic, avansați în funcție de frica față de șefuți, și adânc libidinoși în fața șefei-ministrese, Carmen Dan. Această persoană dovedește că este total paralelă cu activitatea demnilor polițiști români – o armă altădată viguroasă, aflată în sprijinul ferm al statului român, împotriva haosului social. De la dânsa, s-a dat ordinul retragerii de pe poziții a Poliției Române, respectiv clasarea cazului plăcuțelor obscene, în fața unui nesimțit, iertat de propria nesimțire. Fără aplicarea legii. Prin clasare.

Românul cu Audi suedez – obscen, victorios și trendsetter

Admit fără rezerve că Poliția are carențe în instruirea legislativă și comportamentală a polițistului român. Cei peste 160 000 de mii de polițiști și personal polițienesc – care mănâncă o pâine mereu albă de la stat -, sunt de trei ori mai numeroși decât pe vremea lui Ceaușescu, atunci când milițianul rar și zelos era zbirul comunității.

Pilele, relațiile, nepotismele și dubla măsură au subțiat uniforma lucrătorului din structurile Poliției Române.

Dar aici vorbim despre o cu totul altă speță. Nesimțitul care s-a prevalat de legislația unei țări civilizate – Suedia – pentru a imprima pe plăcuțele de înmatriculare a unei mașini cumpărate din munca lui de român, pentru economia suedeză, și-a cheltuit banii pentru un mesaj obscen, direcționat politic spre puterea politică din România, fără ca organul de poliție autohton să știe de unde să apuce…situația.

Așa, stimabilul domn și-a asigurat un neuitat ”Bine v-am găsit!”, în țara de origine.

Căinat și văitat, precum un Mesia al politicii românești, domnul acesta e un cetățean care a dat-o în bară, în concediul anual, ”de acasă”.

A intrat obscen în România natală, a fost luat imediat în atenția media – e bine să vedem de unde oare a plecat inițial informația de presă -, iar acum, din diverse și stupide cauze, se întoarce chiriaș în Suedia sa. La fel de obscen, dar iertat de obscenitate, de patria mumă, care îndură de toate.

Dacă ar fi avut vreo misiune, acest personaj a îndeplinit-o: a clasat întreaga Poliție Română, condusă de șefi politruci și încâlcită într-o legislație confuză.

Politica argumentului și forța votului – nu obscenitatea utilizată politic

Până la urmă, mesagerul obscen al opoziției față de PSD, se întoarce în țara pe care a păcălit-o, la secția de înmatriculare auto. Dovadă că Suedia i-a retras plăcuțele obscene.

Noi rămânem să luptăm cu PSD-ul și cu o guvernare abuzivă, aberantă. Ani la rând, politicienii au dat chix, în relația cu cetățenii. Și au fost schimbați. Și au fost scoși din sistem. Celor mai pesimiști, le anunț orizonturi mai bune: PSD-ALDE – o coaliție toxică pentru România -, va pocni, precum o scobitoare între dinții unei societăți păcălite.

Protestul de pe 10 august trebuie să se distanțeze de mesajul de pe plăcuțele obscene. Din simplul motiv, că diasporenii nu vor fi iertați, precum românul iertat de cei cărora le-a servit ”o scurtă”, din botul mașinii.

Dacă zeci de mii de oameni vor striga, și vor striga, și vor striga: ”Jos!”, abia asta se va auzi mai tare decât orice obscenitate afișată pe radiatorul mașinii. Și va conta.

Meciul plăcuțelor, moartea polițistului serios și onest

Din meciul plăcuțelor obscene versus Poliția Română, a pierdut profesionalismul polițiștilor români. Carmen Dan, autoarea morală a cererii de clasare a scandaloselor plăcuțe obscene – pe care o doare la bască de ce lasă în urma activității de ministru – a îngenuncheat onoarea unui polițist, adică l-a dezbrăcat de uniformă.

Când un politician dezbracă poliția română de uniformă, legea și ordinea internă pleacă la plimbare.

- Advertisement -
- Advertisement -

Latest News

VIDEO: Ursul a coborât în Colibița pe drumul Blajului

În cursul serii de luni 17 mai a.c., în jurul orei 22.40, jandarmii montani din Colibița, au intervenit în...

Doi adolescenți din LIVEZILE ne cer ajutorul… Află cum o poți face

http://https://www.facebook.com/salvatorii.sufletelornimanui Fundația umanitară Salvatorii Sufletelor Nimanui  mai aduce în fața opiniei publice un caz social. De data asta e vorba de drama a doi adololescenți...

Florin Cîțu – Emil Boc, tandem pentru șefia PNL?

Surse Digi24 spun că premierul Florin Cîțu ar viza funcția de președinte al PNL. El ar urma să se bucure la Congres de susținerea...

Deputatul Daniel Suciu i-a dus un buchet de flori Monicăi Suneta Csengeri

Deputatul Daniel Suciu a făcut un gest de zile mari. El a cumpărat un buchet de flori și le-a dus triplei campioane europene la...

BOX: Elevii fostului campion mondial Daniel Măeran,medalii de argint la Cupa României

Singurul club privat de box din județul Bistrița-Năsăud ”produce” deja campioni, asta sub bagheta singurului campion mondial la tineret pe care l-a avut România...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -