Acasă Politica Politica Locala CIPRIAN BRĂTFĂLEAN, NOUL LIDER TSD DE LA TEACA

CIPRIAN BRĂTFĂLEAN, NOUL LIDER TSD DE LA TEACA

0

Ciprian Brătfălean a fost validat în funcție în urma unei conferințe de alegeri, care a reunit peste 40 de tineri din comuna Teaca și la care a participat Președintele TSD BN, Bogdan Ivan, Primarul Comunei Teaca, Iustian Muntean și Viceprimarul comunei, Vasile Petruș.

 

Din echipa de conducere a organizației TSD Teaca mai face parte Ramona Pop – Secretar Executiv, Alex Fulop – Trezorier, Nicolae Arcălean, Andrei Bugnar, Denisa Bungărdean, Cătălin Mirică, Larisa Rusu și Lăcrămioare Rusan– Vicepreședinți, Alexandra Foro, Alexandru Câmpeanu, Răzvan Muzur și Teodora Stupinean  – membri în biroul politic local.

Președintele TSD Bistrița-Năsăud, Bogdan Ivan a a declarat în cadrul conferinței: La Teaca am întâlnit un grup de tineri entuziaști, care vor să pună umărul la construcția unei societăți moderne! Este destul de dificil să identifici soluții care să rezolve instant problemele generației noastre, dar scopul nostru este să identificăm acei oameni cu vizune care vor să facă politică și administrație și să aducă idei noi în acest domeniu!

Mă bucur mult că actuala conducere administrativă și politică a comunei Teaca, domnul Primar Iustian Muntean și domnul Viceprimar Vasile Petruș au înțeles că tinerii pot avea un aport important în stabilirea priorităților locale! Am mai spus-o și nu vreau să mă repet, dar TSD-ul este astăzi, singura echipă politică care, alături de Partidul Social Democrat, pregătește Generația Politică 2020!

 

 

Vreau să îl felicit pe Cirpian și să îi mulțumesc primarului comunei Teaca, domnului Iustian Muntean  pentru deschiderea cu care abordează generația tânără. Voi fi alături de Ciprian și de frumoasa sa echipă în proiectele de promovare a ideilor tinerilor din întreaga localitate!

 

Exit mobile version