Acasă Politica CINE I-A DAT BLOCK LUI IOAN OLTEAN: Senatorul Ovidiu Florean- “Eu nu...

CINE I-A DAT BLOCK LUI IOAN OLTEAN: Senatorul Ovidiu Florean- “Eu nu am făcut și nu voi face niciodată blaturi”

0

Senatorul PNL, Ovidiu Florean, a făcut o serie de dezvăluiri, joi seara, în cadrul emisiunii InfoPolitic. Ovidiu Florean a spus că a fost sunat de Ioan Oltean, care i-a sugerat să meargă la mai mulți primari PSD de pe Valea Bârgăului.

“Eu nu am făcut și nu voi face niciodată blaturi, m-a sunat Ioan Oltean, în precampanie, să îmi sugereze, să mă ducă el pe Valea Bârgăului, la primarii de la Prundu Bârgăului, Tiha Bârgăului și Bistrița Bârgăului, l-am refuzat politicos și ulterior i-am blocat telefonul. Mi-a scris pe WhatsApp că nu îi vine să creadă”, a declarat Ovidiu Florean.

“Eu nu m-am supărat pe domnul Ioan Oltean, eu nu mă supăr pe nimeni, dar, ca să nu mă mai deranjeze, că voia să mă bage pe mine în blaturi și eu nu sunt omul blaturilor, i-am blocat telefonul. Dacă îi blochez la unul telefonul înseamnă că sunt supărat pe el? Nu! Înseamnă că nu vreau să mai vorbesc”, a declarat Ovidiu Florean, care a mai spus că Ioan Oltean a făcut campanie pentru PMP, la rugămintea lui Traian Băsescu.

Exit mobile version