Acasă Administratie CHEREJI VS CREŢU: PRIMARUL MANIPULEAZĂ OPINIA PUBLICĂ???

CHEREJI VS CREŢU: PRIMARUL MANIPULEAZĂ OPINIA PUBLICĂ???

0

Administrația locală condusă de primarul Ovidiu Crețu, comite acum, spre sfârșit de an, gafă după gafă.

În loc să se ocupe de prioritățile adevărate ale comunității, să urmărească executarea lucrărilor la obiectivele de investiții co-finanțate din fonduri europene astfel încât să se finalizeze la termenul contractat (31.12.2015), termen asumat de primarul Crețu prin angajament scris, s-au preocupat numai de imaginea proprie și manipularea opiniei publice.
Din păcate, datorită faptului că lucrările au întârziat nepermis de mult, sunt vești foarte proaste pentru Bistrița : lucrările neefectuate în termenul contractat, în valoare de 20 milioane lei (4,5 milioane de Euro) vor fi finanțate din bugetul local al municipiului Bistrița pe anul 2016.

În loc să se facă lucruri prioritare, stringente pentru comunitatea noastră, va trebui să finanțăm incompetența, indolența si iresponsabilitatea administrației Crețu!
Cu banii ăștia se puteau asfalta cca o treime din drumurile de pământ din Bistrița „europeană”! Dacă mai adăugăm și cele 5,5 milioane de Euro pentru pârtia de schi Wonderland, puteau fi asfaltate cca trei sferturi din drumurile de pământ, rușinea administrației.

Disperat, Ovidiu Crețu vrea să acopere această gaură din bugetul pe 2016 pe cârca bistrițenilor prin majorarea impozitelor și taxelor locale. Dar propunerea sa de majorare a impozitelor locale pe 2016 este, pe lângă imorală, și ilegală! Hotărârea Consiliului local (proiect propus de primar pentru ședința CL din 23 decembrie, ca dar de Crăciun pentru bistrițeni) trebuia adoptată până la data de 7 noiembrie 2015.
Cu siguranță Crețu nu ar fi propus majorarea impozitelor având în vedere că 2016 este an electoral, dar înghesuit de situație vine acum cu această nouă ilegalitate. Ajunge!

Exit mobile version