Acasă Anchete Ce se întâmplă la Tiha Bârgăului? Războiul lui Resvanţă cu toată lumea???

Ce se întâmplă la Tiha Bârgăului? Războiul lui Resvanţă cu toată lumea???

0

La Tiha Bârgăului, în Bistriţa-Năsăud, a început un război pe viaţă şi pe moarte, un conflict electoral, unul în care candidatul UNPR, Dan Răzvanţa a adus acuze foarte grave primarului Vasile Dologa. Nu ştim câte dintre ele sunt reale, dar că omul spune că a făcut parte din sistemul silvic şi poate demonstra că se fură din păduri.

El susţine că lucrurile nu sunt în regulă nici în ceea ce priveşţe cele mai multe din proiectele derulate în Tiha Bârgăului în ultimii 15 ani. A vorbit foarte multe în faţa camerei de filmat, a acuzat pe toată lumea, dar, foarte multe din aceste acuze nu sunt verificate sau probate.

Cu toate acestea, Dănuţ Dumitru Resvanţă, candidat UNPR, a filmat în pădure, acolo unde, spune el, s-au făcut defrişări ilegale şi că acest lucru se întâmplă de 25 de ani.

Iată ce spune Resvanţă:

 

 

Aşa cum era de aşteptat, Vasile Dologa a negat toate acuzele. El a declarat pentru timp on line că Resvanţă trebuie să probeze faptul că ar fi fost aduse prejudicii de 1 milion de lei la fiecare canton şi că nu există probleme de derulare sau implementare a proiectelor europene sau guvernamentale din această comună.

Exit mobile version