Acasă Politica Ce a discutat Dragnea cu liderii din teritoriu înaintea CEx-ului de luni?

Ce a discutat Dragnea cu liderii din teritoriu înaintea CEx-ului de luni?

0

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a explicat motivul intalnirii de duminica de la partid. Acesta a discutat cu liderii grupurilor parlamentare, lideri de filiale si cu secretarul general al PSD despre organizarea CEX-ului de maine si despre modificarile la statut care urmeaza sa fie facute pentru alegerea presedintelui de partid.

Dragnea a mai precizat ca va propune colegilor sa nu voteze motiunea de cenzura a PNL.

„După Biroul Permanent pe care l-am avut la partid, i-am cerut secretarului general sa pregatească documentele pentru mâine. La Comitetul Exectiv de luni trebuie să adoptăm data congresului, regulamentul de organizare a scrutinului universal, pentru că preşedintele PSD este ales de toţi membrii şi să stabilim principiile de modificare a statului, care vor fi adoptate în prima formă, luni. De asemenea, tot luni vom vorbi despre anunţata moţiune de cenzură şi voi propune colegilor să nu o votăm”, a declarat Liviu Dragnea, duminică, la plecarea de la partid.

Acesta a mai precizat că la şedinţa de la partid de duminică nu s-a discutat despre Victor Ponta.

„Nu s-a discutat despre Victor Ponta. Am văzut în presă că am avut o întâlnire de taină fără Victor Ponta. Eu şi Victor Ponta ne-am întâlnit duminică, în jurul prânzului, cu ocazia zilei sale de naştere. I-am urat sănătate şi am discutat despre Comitetul Executiv de luni, unde o sa vina, o sa participe”, a precizat Liviu Dragnea.

Exit mobile version