Acasă Politica Politica Locala Cătălin Moldovan este noul lider TSD Șieu-Măgheruș.

Cătălin Moldovan este noul lider TSD Șieu-Măgheruș.

0

Cătălin Moldovan a fost validat în funcție în urma unei conferințe de alegeri, care a reunit circa 25 de tineri din comuna Șieu-Măgheruș și la care a participat Președintele Executiv PSD B-N, Domnul Nicolae Moldovan, Președintele TSD B-N, Bogdan Ivan, Consilierul Județean PSD, Arpad Szanto și Președintele PSD Șieu-Măgheruș, Dorin Bozga.
Din echipa de conducere a organizației TSD Șieu-Măgheruș mai face parte Daniel Săsărman– Secretar Executiv, Dumitru Peter, Bogdan Mareș, Robert Ferencz și Sebastian Csiki – Vicepreședinți; Sorina Vasian – Trezorier; Viorel Lupșor, Andreea Tălpaș, Florin Herinean, Gabriel Sătmar, Vlad Târgoveț, Cristian Ilincaș și Viorela Ratoni – membri în biroul politic local.
Președintele TSD Bistrița-Năsăud, Bogdan Ivan a a declarat în cadrul conferinței: Comuna Șieu-Măgheruș are un potențial uriaș, datorită vecinătății cu Municipiul Bistrița și activității economice din această comună. Îmi doresc ca alături de Cătălin și echipa sa să generăm la nivelul Consiliului Local, proiecte care să le ofere tinerilor facilități în dezvoltarea de activități economice la nivelul acestei comune. Dacă economia locală crește, tinerii din comună vor avea acces la locuri de muncă mai bine plătite și poate oportunitatea de a genera ei înșiși proiecte de mici afaceri.
Ca tineri, suntem obligați să participăm la construcția viitorului nostru. Dacă nu o vom face noi, sigur o va face cineva și nu știu dacă vom fi mulțumiți de acest lucru.
Vreau să îi mulțumesc domnului Președinte Executiv Nicolae Moldovan, domnului Consilier Județean Arpad Szanto și domnului Președinte Dorin Bozga, precum și colegilor din comuna Șieu-Măgheruș pentru foarte buna organizare a conferinței locale. Voi fi alături de Cătălin și de echipa sa, îi voi spriji în proiectele organizației și în promovare lor în zona deciziei politice locale și județene!
Cătălin Moldovan este absolvent al programului de licență a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca. În prezent este masterand la aceeași Universitate și manageriază împreună cu familia sa o fermă de animale.

Exit mobile version