vineri, mai 29, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  Căsuța Mariei din satul Corabia a prins contur, însă proiectul încă mai are nevoie de sprijinul celor cu suflet mare!

  Must Read

  Garda de Mediu a închis stația de mixturi asfaltice de la Beclean. Amenda primită de firmă se ridică la 30.000 de lei

  Consecință a unei sesizări apărută pe pagina de socializare a consilierului local al PMP Beclean, Caius Cârcu...

  Mihai Sărmășan: Poliția Locală mai există la Bistrița ?

  Deciziile Comitetului Național pentru Situații de Urgență prevăd că locurile de joacă din parcurile din țară rămân...

  Căsuța Mariei din satul Corabia, comuna Ciceu Mihăieşti a prins contur, însă proiectul încă mai are nevoie de sprijinul celor cu suflet mare! Care este situația și cum pot ajuta donatorii o poţi afla din propolitica.ro care se alătură acestei campanii.

  Visul micuței Maria, o fetiță din Corabia care locuia alături de mama ei bolnavă în condiții precare, a devenit realitate! Casa mult visată a fetiței fost refăcută practic de la zero la inițiativa beclenarei Mihaela Săliștean, cu ajutorul numeroaselor donații prin intermediul grupului „Dar din Dar se face Rai Beclean” venite atât din partea oamenilor din Beclean, cât și a celor din Bistrița sau alte orașe. 

  Toată vara s-a muncit pe rupte la șantierul casei ce a devenit deja „căminul” unei copile care nu-și dorea altceva decât să aibă camera ei cu un birou la care să poată învața și ea „ca alți copii”.

  Iată că beclenarii au reușit să facă imposibilul: au adunat bani și mână de lucru voluntară, să construiască o casă pentru ca Maria să fie fericită. Acum, aproape de final, construcția a prins contur, se fac ultimele retușuri, însă mai este nevoie de ajutor financiar pentru plata facturilor restante la materialele de construcții achiziționate și altor lucruri de care a mai fost nevoie.

  „Multumesc prietenilor minunati care nu ramaneti indiferenti si ne sariti in ajutor 😚😙!! Multumesc Nadia Pop pentru comoda tv ,multumesc d-nei Camelia Budau pentru biroul Mariei, multumesc Laura Laura pentru mobilier si prietenului nostru Gabriel Ros pentru prezentul cu care a raspuns remorcii fara de care nu reuseam astazi 😚😊Multumesc din suflet tuturor pentru ajutor !!! Astazi eram toti plini de fericire, plini de realizari plini de binecuvantari… de mult visam un tablou pe perete… un birou al Mariei …conditii umane acestei familii… etc. Suntem aproape de final…..mai avem nevoie de putin ajutor !! Avem o factura de achitat plus inca 2 dintre baieti si nevoie de un instalator pentru a instala sanitarele , inca putin exteriorului ,putin la bucatarie ,dar ce este mai important si greu putem spune ca a trecut !!!Maria este acasa la caldura si invata in conditii normale unui copil de varsta ei 😊😚😙🏠🏠!!!”, a transmis Mihaela Săliștean vineri seara în grupul de Facebook mai sus menționat.

  Cei care doresc să ajute această familie greu încercată de soartă pot să facă asta luând legătură cu Mihaela Săliștean pe Facebook aici, în grupul „Dar din Dar se face Rai Beclean”. 

  http://stiridinbeclean.ro

   

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  Garda de Mediu a închis stația de mixturi asfaltice de la Beclean. Amenda primită de firmă se ridică la 30.000 de lei

  Consecință a unei sesizări apărută pe pagina de socializare a consilierului local al PMP Beclean, Caius Cârcu și, care, anunța poluarea rezultată...

  Mihai Sărmășan: Poliția Locală mai există la Bistrița ?

  Deciziile Comitetului Național pentru Situații de Urgență prevăd că locurile de joacă din parcurile din țară rămân închise și după încheierea stării...

  PSD nu vrea la guvernare dacă va trece moțiunea de cenzură. Se dorește un guvern de uniune națională format din tehnocrați și care să...

  Informația a fost confirmată de deputatul bistrițean Doina Pană, în contextul în care, liderii...

  Bistrița-Năsăud rămâne pe „platou” în cazul epidemiei Covid-19: 79 de cazuri active!

  Situația epidemiologică la nivelul județului Bistrița-Năsăud, astăzi, 29.05.2020, este următoarea: • 18 persoane în carantină instituționalizată;• 2701 persoane în...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -