marți, iunie 2, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  CARAVANA REZIST și jurnalistul independent Mălin Bot au ajuns și la Bistrița

  Must Read

  Călin Stan (USR): La MAIERU păcălit nu e cel care primește, ci cel care plătește

  Dacă tot a fost „dezmâț” pe banii publici la nivelul ministerelor și al marilor primării cu achizițiile...

  Dep. Cristina Iurişniţi: 1 iunie este simbolic o zi a iubirii pe care o dăruim copiilor.

  1 IUNIE - Ziua copilului a fost menționată prima dată la Geneva la...


  Piața Petru Rareș a fost sâmbătă la ora amiezii locul de întâlnire dintre reprezentanții REZIST, jurnalistul independent Mălin Bot și mai mulți bistrițeni. Bistrița a fost orașul cu numărul 30 în care ajung în această vară reprezentanții REZIST. Potrivit celor spuse de Mălin Bot, fost ziarist și la Evenimentul Zilei, obiectivul acestui turneu prin țară este acela de-a aduna semnături atât pentru inițiativa civică ” fără penali în politică” dar și pentru un proiect legislativ inițiat de cetățeni și care să restrângă numărul parlamentarilor la 300, așa cum au decis românii după referendumul din 2009.

  Gândiți-vă ce s-ar întâmpla dacă voi i-ați da cheile de la casă sau pin-ul cardului dvs unui astfel de om. Pentru că noi acum îi dăm codul pin al visteriei țării și cheile de la toate casele noastre, de la toată țara noastră. România e casa noastră, indiferent de apartamentul în care locuim, avem această țară, care este a noastră, a tuturor și în care noi ar trebui să avem dreptul să trăim civilizat și decent. Și nouă ni se refuză acest drept de 28 de ani de către șleahta asta de politicieni născuți din Securitate și comunism, care s-au apucat de furat în 90. Și nu se mai pot opri, că a devenit patologic. Gândiți-vă că Dragnea putea 5 ani de zile să plece în Brazilia sau în Madagascar. La câți bani are putea 4 generații să trăiască după el. Dar ei nu se mai pot opri din furat. E vorba că unii au furat zeci de milioane și miliarde de lei . Și nu se mai opresc. Ok, ți-ai luat zeci de proprietăți în Brazilia. Măi, dar ne lași și pe noi să trăim normal. De ce? Gândiți-vă la asta!” le-a spus în aplauzele audienței Mălin Bot celor câțiva zeci de bistrițeni  prezenți la întâlnirea anunțată pe rețelele de socializare.

  De la Bistrița, cei din REZIST au plecat spre Cluj, iar de acolo la Alba Iulia. Pentru zilele următoare, caravana REZIST va ajunge la Deva, apoi Timișoara.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  Călin Stan (USR): La MAIERU păcălit nu e cel care primește, ci cel care plătește

  Dacă tot a fost „dezmâț” pe banii publici la nivelul ministerelor și al marilor primării cu achizițiile...

  Un octogenar a fost lovit de tren și a murit în această după-amiază la Livezile

  Accidentul a avut loc cu puțin timp în urmă în gara comunei Livezile. Din...

  Dep. Cristina Iurişniţi: 1 iunie este simbolic o zi a iubirii pe care o dăruim copiilor.

  1 IUNIE - Ziua copilului a fost menționată prima dată la Geneva la Conferința Mondială pentru Protejarea și...

  Reportaj: Bistrițenii au luat cu asalt teresale de pe Pietonal chiar dacă trebuie să fie scriși în caietul de ”urmărire”. Ce spun patronii...

  Ai putea spune că, dimineața zilei de 1 iunie, ziua internațională a copilului, a fost o dimineață cu un...

  EVOLUȚIA COVID-19 în BISTRIȚA-NĂSĂUD de la începutul epidemiei și până în prezent, în funcție de numărul de cazuri raportate oficial (infoGRAFIC)

  Știri de Bistrița vă prezintă în exclusivitate o analiză a evoluției Covid-19 în județul Bistrița-Năsăud, pornind de la data primei raportări oficiale...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -