Acasă Administratie CANDIDATURI NOI, CANDIDATURI VECHI

CANDIDATURI NOI, CANDIDATURI VECHI

0

Primarii comunelor Târlişua, Spermezeu, Căianu Mic şi Uriu şi-au anunţat candidaturile pentru alegerile locale. Pe valea Ilişua, trei dintre edili sunt de la PSD şi doar Sorin Hognogi va candida pe listele PNL. Pentru alegerile localele care vor avea loc pe data de 5 iunie, social-democraţii vor intra în campanie cu Petru Şerban la Uriu, Paul Ştir la Căianu Mic şi Vlăduţ Purja la Târlişua.

Liberalii se pot lăuda în această zonă din judeţ doar cu Sorin Hognogi, primar aflat la al doilea mandat şi vicepreşedinte al PNL Bistriţa-Năsăud.

El a spus că va candida pentru un al treilea mandat la primăria Spermezeu dar că îşi propune să participe şi la alegerile pentru Consiliul Judeţean. Nici social-democratul Paul Ştir nu renunţă a mai candida pentru un nou mandat. Edilul din Căianu Mic susţine că în comuna pe care o administrează din 2012, mai este foarte multă treabă de făcut.

Cele două mari blocuri politice, PSD, respectiv PNL au anunţat că vor face publice listele cu principalii candidaţi la alegerile locale după data de 15 februarie. Aşa cum e de aşteptat, cea mai mare încleştare politică va avea loc la primăria Bistriţa, acolo unde se aşteaptă o adevărată inflaţie de candidaţi.

Exit mobile version