Pro Politica

Candidatură surpriză la ȘANȚ: Fiul primarului Ioan Szabo, David, desemnat candidat al Alianței pentru Bistrița-Năsăud

Fiul primarului Ioan Szabo, David, 25 de ani, a fost desemnat candidat al Alianței pentru Bistrița-Năsăud. Informația a fost confirmată în această seară de președintele CJ BN, Radu Moldovan, în cadrul unei conferințe de presă a Alianței pentru BN, liderii acestei alianțe anunțând intrarea UDMR în ApBN.

RADU MOLDOVAN: “E o decizie recentă, de ieri, a alianței. În urma sondajului de opinie, a contat foarte mult pentru noi părerea cetățenilor, care, într-o proporție covârșitoare, de peste 50 la sută, ne-au cerut să continuăm cumva activitatea primarului Szabo, de care sunt mulțumiți 87 la sută și, în urma acestei verificări, am decis ca băiatul primarului Szabo, David Szabo, un tânăr de 25 de ani, să fie candidatul alianței în comuna Șanț”

O veste foarte bună vine și în ceea ce-l privește pe Ioan Szabo, care de două luni se află în spital la Cluj-Napoca. “Am o veste bună pentru toți oamenii de bine. Azi-dimineață, primarul Szabo a fost extubat, respiră singur, după 60 de zile de respirație mecanică. E o veste care pe mine mă bucură foarte mult. E un semn că lupta lui pentru viață a fost sprijinită foarte mult de bunul Dumnezeu”, a explicat Radu Moldovan.

Exit mobile version