Acasă Anchete Candidatul ALDE la primăria Rebrişoara, reclamat la DNA

Candidatul ALDE la primăria Rebrişoara, reclamat la DNA

0

Vasile Mureşan, candidatul ALDE la fotoliul de primar al comunei Rebrişoara, a intrat în atenţia DNA, după ce pe adresa acestei instituţii au fost trimise mai multe denunţuri, unul dintre aceste documente fiind semnat de unchiul unuia dintre candidaţi, mai precis de Macedon Bodiu, fratele fostului primar Nicolae Bodiu.

 Informaţia a fost confirmată chiar de Vasile Mureşan direct pe pagina sa de facebook: ” Multumesc familiei Bodiu pentru încă o reclamație la DNA dovedind încă o data ca nu au scrupule.Iata un mod inedit de ati lansa campania. Celor ce au avut astăzi „norocul” sa fie interogati la Poliția Rebrisoara mii de scuze.Ce nu te omoară te întăreste!”, a scris Vasile Mureşan.
Potrivit lui Mureşan, în urma plângerii penale, la Rebrişoara, zeci de săteni au fost deja anchetaţi pe motivul că ar fi încasat sume ilegale de bani, după ce ar fi curăţat fictiv păşunile aflate în administrarea a unei două asociaţii de creştere a animalelor a căror preşedinte este Vasile Mureşan.
” Au fost anchetaţi oameni care au lucrat, fie pentru ACO Rebrişoara , fie pentru ACT Rebrişoara (n.red-  e vorba de asociaţii de creştere a ovinelor, respectiv taurinelor). Totul s-a făcut legal. Cred că se încearcă scoaterea mea din cursa electorală, ceea ce nu se poate, dar dată fiind această anchetă, oamenii încep a se teme. Oricum, nu mă mai miră nimic”, spune Mureşan.

Exit mobile version