Acasă Politica Politica Locala CANDIDAŢI ŞI CANDIDATURI liberale: Totuşi, Seserman e pe primul loc!

CANDIDAŢI ŞI CANDIDATURI liberale: Totuşi, Seserman e pe primul loc!

0

PNL se pregăteşte pentru desemnarea celui care se va bate cu Ovidiu Creţu pentru fotoliul de primar al Bistriţei. Sondajul este gata! a confirmat senatorul Cristian Florian. Decizia finală în privinţa candidatului va fi luată de către Biroul Politic Municipal.

Prezent la conferinţa de presă de la sediul PNL alături de Dorin Dobra, senatorul Cristian Florian a confirmat faptul că sondajul comandat pentru stabilirea candidatului PNL la primăria Bistriţa a fost finalizat.

„S-a finalizat sondajul de opinie comandat de PNL. Suntem în posesia datelor finale ale acestui sondaj. Nu vreau să dau date tehnice, amănunte, pentru că este un material de lucru al Partidului Naţional Liberal, dar pot să vă spun că primul clasat dintre cei trei colegi de la municipiu este Alin Seserman.

Cum stă Seserman?

„Este primul clasat, dar la o distanţă deloc mică faţă de primarul în funcţie, de aceea, săptămâna viitoare, Biroul Politic Municipal se va întruni pentru a analiza situaţia dată, având la bază un sondaj de opinie şi să găsim o soluţie. În opinia mea, există două soluţii: ori Alin Seserman va fi desemnat ca şi candidat, chiar dacă diferenţa este destul de mare faţă de actualul primar, sau Organizaţia Municipală îşi va lua angajamentul ca, într-un timp foarte scurt, să caute şi să găsească o soluţie mai bună. Dacă o va găsi sau nu, rămâne de văzut”, a confirmat Florian.
La această oră, cifrele sondajului PNL spune că Alin Seserman este liberalul care a întrunit cele mai multe procente din partea celor intervievaţi, cota sa fiind între 15 şi 20%, în timp ce Ioan Peteleu şi Sorin Hangan cumulează împreună doar 10 procente.

Exit mobile version