Acasă Politica Politica Locala CANDIDAŢI ŞI CANDIDATURI LA PNL BN

CANDIDAŢI ŞI CANDIDATURI LA PNL BN

0

Termenul limită pentru depunerea candidaturilor pentru funcţiile de consilieri locali şi judeţeni, dar şi pentru cele de primari s-a epuizat miercuri, 15 iulie.

Concret, pe lista cu cei care vor intra în filtrele partidului şi ale sondajelor de opinie în vederea desemnării la calitatea de candidat al PNL la primăria Bistriţa, sunt înscrise nouă persoane: copreşedintele PNL Bistriţa, consilierul municipal Sorin Hangan, fostul viceprimar Ioan Peteleu, senatorul Dorin Dobra, medicul Marin Rus, fost director al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului,Terente Ciui – director executiv adjunct al Casei Judeţene de Pensii, dar şiViorica Calo, fost consilier local.

Deşi, fostul primar Vasile Moldovan a negat în mai multe rânduri că ar mai vrea să candideze, el este prezent pe lista doritorilor, alături de Alin Seserman şi Ovidiu Florean, fost şef al Direcţiei de Pază.

În ceea ce priveşte lista pentru Consiliul Judeţean, ea ar putea fi deschisă de Stelian Dolha, urmat de Vasile Marc, Adrian Moldovan, Emil Neia Lăcătuş sau MIhai Sărmăşan. Deocamdată, Florin Urâte şi Eugen Curteanu nu s-au înscris, dar există şi varinta acordării unei derogări.

Listele vor fi analizate pe data de 3 august.

 

Exit mobile version