Acasă Politica Politica Locala Campanie inedită la Centrul de Transfuzie Sanguină Bistrița: o firmă locală recompensează...

Campanie inedită la Centrul de Transfuzie Sanguină Bistrița: o firmă locală recompensează altruismul donatorilor! Vezi despre ce și cine este vorba

0

Managementul Centrului de Transfuzie Sanguină Bistrița caută tot timpul să atragă donatori noi, dar și să-i mențină pe cei vechi. Astfel, pe lângă clasicele ticehete de masă ce se oferă prin lege unui donator de sânge, vin si alte recompense.

De această dată, CTS Bistrița a intrat într-o colaborare cu una dintre firmele locale de succes, firmă ce va pune la bătaie nu mai puțin de 10 biciclete pentru donatorii ce se vor prezenta la centru pentru donare. Evident, aceștia vor trebuie să doneze sânge într-o anumită perioadă de timp.

Este vorba de intervalul cuprins între 10 august și 30 octombrie, premierea fiind progrmată pentru 31 octombrie, prin tragere la sorți. Astfel, 10 biciclete vor fi oferite de TUB INTEGRAL SRL pentru 10 donatori, iar campania se numește „Donezi și pedalezi”.

Condițiile de donare sunt cele clasice și deja cunoscute: vârsta între 18 și 50 de ani, sănătos clinic, se respectă intervalul dintre donări pentru donatorii vechi. Este recomandat ca în dimineața donării să se consume un mic dejun, însă trebuie abstinență la alcool cu două-trei zile înainte de donare.

Donatorii sunt așteptați zilnic, de luni până vineri, între orele 7:30 și 13:00 la sediul CTS de pe strada N. Bălcescu nr.11A, cu buletinul de identitate. Se vor oferi 7 bonuri de masă, o zi liberă și un set de analize gratuite.

Exit mobile version